gogi6 Публикувано Февруари 18, 2014 Публикувано Февруари 18, 2014 Аз го инсталирах. Активирах го от Нотификациите, но полето стои празно в Нотификейшъна. Не зарежда града и температурата. Пробвах респринг, но не се оправи. Сега ще пробвам ребуут.П.П. Сега включих Локацията на Weather и се появи. Няма ли да хаби повечко батерия, като е включена локацията? П.П.1 Сега изключих локацията на Weather и все още се появява в нотификациите, но да видим дали ще се актуализира и след колко време. Няма как да се рефрешва при изключен локейшън,освен ако има файл, който може да пипнеш през iFile Не ми се слага само за една пробаИма ли файл,в който може да се редактира кода за града? Цитирай
papalin4o Публикувано Февруари 18, 2014 Публикувано Февруари 18, 2014 Сега забелязах, че със Forecast не са съвместими. Forecast-a ми показва -18 градуса. Цитирай
Mr.Phoenix Публикувано Февруари 24, 2014 Публикувано Февруари 24, 2014 След последния ъпдейт спря да ми показва анимациите и времето, проверих в настройките, всичко е като на .15. С версията от xsellize съм . Цитирай
Hcattaneo Публикувано Февруари 26, 2014 Публикувано Февруари 26, 2014 Купи си я и няма да имаш проблеми. При мен всичко е ок. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.