Grievous Публикувано Април 29, 2012 Публикувано Април 29, 2012 Quasar е първото приложение, което стартирате вашите приложения в стил Windows на вашия iPad! Просто отворете всяко приложение и ще ви се отвори в прозорец, точно като във вашия компютър. Quasar е интегрирана в iOS с подразбиране (двойно натискане на хоум бутона) на превключване. Затваряне прозореца на приложението или преминаване в друго става чрез задържане на бутона, но ако кликнете върху бутона "Closed", прозореца се затваря, но приложението продължава да работи във фонов режим. Quasar е добре интегриран с центъра за уведомления (Notificatin Center), както и със Safari, App Store, YouTube и други. iPhone приложенията са оптимизирани да работят в правилната резолюция с Quasar. Конфигуриране на настройките в Settings/Quasar Изисквания: iPad и iOS 5.x или по-висока. Quasar 1.0.4 Цената на Quasar е $9.99 и може да бъде закупено от Cydia. xSellize 3 Цитирай
zdravko hristov Публикувано Април 29, 2012 Публикувано Април 29, 2012 Ако имате инсталиран zephir приложението създава вмешателство, и zephir не работи. Цитирай
gogi6 Публикувано Април 29, 2012 Публикувано Април 29, 2012 Zephyr на ipad ми се струва безмислен!!! Цитирай
zdravko hristov Публикувано Април 30, 2012 Публикувано Април 30, 2012 Дали е безсмислен, или не zephir нека всеки сам за себе си да реши. Лично на мен ми е много удобен както на Ipad, а така също и на Iphone. Цитирай
Grievous Публикувано Май 5, 2012 Автор Публикувано Май 5, 2012 Quasar 1.0.4 What's new:* Fixed bug when apps go to full-screen filling the wrong screen area (stretching) * Implemented external bluetooth keyboard support * Implemented an option (in Settings) to block windows to be dragged/resized out of screen bounds * Fixed laggy scroll/touch in windows (and in full-screen mode) when the iPad is in Landscape Left orientation * Fixed Cydia orientation (upside down) when in Landscape * Fixed "Open in Safari/App Store" bug when Quasar is disabled in Settings * Fixed black-screen on Mail when opening it a second time * The window of a crashed application is now being removed * Fixed bugs with iPhone applications "zoomed" * Implemented RetinaPad support Линк Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.