Vancuver Публикувано Май 1, 2012 Автор Публикувано Май 1, 2012 Това е странно. Същия албум (не делукс версията) го има 1:1... [url=http://prikachi.com/images.php?images/599/4715599I.png][img]http://prikachi.com/thumbs/599/4715599.jpg[/img][/url] Пиши един мейл до съпорта на Епъл да видим какво ще отговорят - доста кофти би било ако така не дава всичко, при положение, че го има. (То ще си го качи де, ама все пак)... Цитирай
algor Публикувано Май 1, 2012 Публикувано Май 1, 2012 Интересно, че в началото и при мен беше така. На някои показваше, че са добавени, а на други не. Няколко часа по-късно като аднах ново устройство и му дадох да се синхне, там всичко беше ок и си излизаха цели. Изключение направи един албум, който не ми даде да го кача и това е. Не помня какво точно ми изписа, но утре ще го пробвам отново да видя какво ще стане... Изписа ми нещо, че заглавието не е така и ми отвори оргиналното заглавие в iTunes, но въпреки това не го адна. Явно се ориентира по имената на песните в случая и от там разпозна и албума... Цитирай
Lyudmil Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 profusion пробвай да редактираш на всяка песен Artist полето, при теб е само Cosmic Gate, a в тюнса не е така, отделно жанра при теб е trance, а в тюнса е dance, както и времетраенето е различно. Явно iTunes Match като сравнява някоя песен с оригинала и ако 2-3 от критериите се различават, отказва да я "мачне". Цитирай
profusion Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 На всяка песен?! то ако от 2-3 хиляди песни трябва да редактирам таговете на 1000 много е зле работата. Пък и трябва да хвърлям боб да знам тюньо как си ги е листнал за да знам как да си рипвам сд-тата.... Цитирай
chayanne Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 (редактирано) Единствената полза от Match за мен е, че може да се просвирва колекцията през apple tv, без връзка с iTunes на РС. edit: Няма да коментирам долното мнение... Редактирано Май 2, 2012 от chayanne 3 Цитирай
killer4o Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 На мен ми харесва, защото не ми се налага да се занимавам с ъплоуди, синхронизации и т.н. глупости, които ми се налага да правя с другите подобни услуги. Освен това не ми се налага да инсталирам допълнителни програми (някои, от които нямат версия за ios...). Просто нещата са много опростени и приятни за ползване. Цитирай
angelslaveboy Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 (редактирано) Не мога да намеря "Purchased Tab" в iTunes приложението на iPhon-а ми, откъдето според Apple би трябвало да мога да си сваля на телефона, музика закупена от друго устройство със същия акаунт.... Направил съм всичко описано.... в App Store и iBookStore си ги има тези бутони - Purchased tabs, но в iTunes не мога да го намеря.... също така съм направил и всички необходими настройки (в Settings / Store) за автоматично сваляне на Музика и Книги закупени на други устройства... софт. версията на телефона ми е 5.1.... Помогнете моля! Всъщност "iTunes (Music) in the iCloud" активна ли е вече за България или само iTunes Match .....??? Редактирано Май 2, 2012 от angelslaveboy Цитирай
killer4o Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 [quote name='gorgior' timestamp='1335984104' post='156490'] [/quote] ? Цитирай
algor Публикувано Май 21, 2012 Публикувано Май 21, 2012 Още нещо да питам ползващите: Качвам в Айтунс някаква компилация - примерно аз съм си правил някакъв сет или съм събрал 10 любими песни в един сет. Като го добавя започва да го плейва, но след известно време изчезва от плейлиста, а остава само да свири. Тоест плейването не е проблем, но не иска да го добави и да го синхронизира с другите устройства. При някои компилации свалени от нета се получава, а други не иска. Някой да има решение? Дет се вика дори да го докарам до синхронизация едно по едно устройствата пак ще се оправя, но като не се задържя в айтунса няма добавяне и при другите. Цитирай
Jekylll Публикувано Май 21, 2012 Публикувано Май 21, 2012 (редактирано) Да не би битрейта да е по-малък от 96. Аз имах някои такива песни и след като ги преконвертирах в AAC Туньо ми ги match-на почти всичките. Редактирано Май 21, 2012 от Jekylll Цитирай
algor Публикувано Май 21, 2012 Публикувано Май 21, 2012 Метнах едно око и са от 256 нагоре... Цитирай
Jekylll Публикувано Май 21, 2012 Публикувано Май 21, 2012 Добре де, какво ти дава в графата iCloud Status - Matched, Error, Uploaded... ? Цитирай
algor Публикувано Май 21, 2012 Публикувано Май 21, 2012 Хайде кажи ми ти... Произволно качени пет компилации. Номер 2 и 4 са в джаза - останалите не. По какво да разберем кое е качено и кое не? В абсолютно всички останали папки са наред нещата и като икони и всичко. Цитирай
kal1ch Публикувано Май 21, 2012 Публикувано Май 21, 2012 И на мен на много песни не ми излиза че са синхронизирани, но като пуснах iTunes-а в офиса ми излизат всички. На телефона също. Някой песни обаче направо ги пропуска, което е малко кофти.. И аз не мога да разбера защо. :/ Цитирай
Jekylll Публикувано Май 22, 2012 Публикувано Май 22, 2012 @algor, извинявай, ако не съм те разбрал, но за да видим какъв е проблема, направи си да ти показва iCloud Status (не iCloud Download) и виж какво ти пише срещу проблемните песни. Вариантите са Waiting, Matched, Uploaded, Duplicated, Ineligible и Error (при мен на две песни се появява и седма категория - нищо, празно място?!). За Ineligible (което означава, че битрейта е по-малък от 96 kbps) и Error (което никой, освен Туньо, не знае какво означава) има решение (но не стопроцентово) ако се преконвертират съответно в AAC и AIFF. @kal1ch, ако под несинхронизирани имаш предвид, че не са match-нати, това не означава, че не са upload-нати в облака. Естествено, че ще ти излизат и на другите устройства, но със същото качество, с което са ти на компа. Но, съгласен съм, че критериите на Туньо са, меко казано, странни. На мен ми разпозна близо 70 % от над 9000 песни. Много добре се справя с класическата музика, не толкова добре - с българската. При останалите - тука има, тука нема. При мен тотално се издъни с дискографиите на Queen и Dire Straits - "разпознаваемост" около 50 %. Цитирай
kal1ch Публикувано Май 22, 2012 Публикувано Май 22, 2012 Да, качени са, но някой не искат да свирят на други устройства. Като пусна песента просто я пропуска и минава на следващата. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 22, 2012 Публикувано Май 22, 2012 Зависи в какъв формат я имаш. Правиш всичко в iTunes+ 256 и така... Цитирай
Jekylll Публикувано Май 22, 2012 Публикувано Май 22, 2012 Alxx®, не е точно от формата. При мен си ъплоудва mp3 с 96 kbps и мога да ги слушам на айфона, а на други със 192 kbps ми дава грешка. Но е факт, че с преконвертиране това се оправя, т.е. може и да не ти ги match-не (и си ги слушаш с твоето си качество), но поне ги качва "в облака". Цитирай
algor Публикувано Май 22, 2012 Публикувано Май 22, 2012 @algor, извинявай, ако не съм те разбрал, но за да видим какъв е проблема, направи си да ти показва iCloud Status (не iCloud Download) и виж какво ти пише срещу проблемните песни. Вариантите са Waiting, Matched, Uploaded, Duplicated, Ineligible и Error (при мен на две песни се появява и седма категория - нищо, празно място?!). За Ineligible (което означава, че битрейта е по-малък от 96 kbps) и Error (което никой, освен Туньо, не знае какво означава) има решение (но не стопроцентово) ако се преконвертират съответно в AAC и AIFF. И аз се извинявам, че малко тъпо съм го обяснил. Пропуснах да доложа, че всичко си изглежда наред. Ето как е с казаната от теб опция: На вид си изглежда ок, като ги пусна въпросните три да се плейват в самия плейър нямам опция пауза, а мога само да спра плейването и след някакво време (нямам идея колко е, честно казано - не мога да се занимавам само с това сто часа, ебаси и да го дебна кога какво се получава) си остават отново само двете компилации, а другите изчезват. Цитирай
Jekylll Публикувано Май 22, 2012 Публикувано Май 22, 2012 Ами не знам какво да ти кажа вече - явно Туньо си е своенравен Но наистина не си струва да си късаме нервите с него 1 Цитирай
algor Публикувано Май 22, 2012 Публикувано Май 22, 2012 Еееее, разбира се. Просто споделих проблем и без много зор ако имаше решение, щях да се възползвам. Благодаря ти за отделеното време! 1 Цитирай
kdmion Публикувано Януари 4, 2013 Публикувано Януари 4, 2013 Добър ден. Вчера се абонирах за Match-a иии почна да си се ъплоъдва само, че трябваше да излизам и спрях компютъра и сега като го пусне да си се доъплоудне всичко iTunes ми дава следната грешка "iTunes has stopped working" и да го затворя. И това се случва няколко пъти без успех и винаги на Step 3. Ако някой може да помогне ще съм много благодарен. Мерси предварително. Цитирай
a4koni Публикувано Февруари 3, 2013 Публикувано Февруари 3, 2013 Здравейте приятели днес и аз се разделих с 50 кинта което мисля, че е ок по 4 кинта на месец за тази услуга. Въпроса ми е как стоят нещата с акаунтите. При мен проблема е такъв, може би както и при повечето, че имам 2 акаунта за Епъл стора (един за БГ с който си купувам с картата и един за Америка защото като ги правех там имаше повече апликации) и един за iCloud с този e-mail който ми е за Американският стор. Трябва ли с този акаунт с който съм го купил iTunes Match с този e-mail да си направя нов iCloud, трябва ли да са еднакви акаунтите? Как стоят нещата? Кои акаунти да използвам? И евентуално ако трябва да си правя нов акаунт за iCloud някой опитвал ли се е да merge 2 iCloud accounts? Благодаря Ви Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 3, 2013 Публикувано Февруари 3, 2013 Не е възможно никакво сливане. Според мен ползвай щатския. Цените са по-ниски (след обръщането на курса) и наистина има все още приложения, които там ги има, а в бг стора ги няма.. И други облаги (ако събираш някакви точки от приложения чрез сайтове от сорта на freemyapps например...) Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.