Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Това е странно. Същия албум (не делукс версията) го има 1:1...

[url=http://prikachi.com/images.php?images/599/4715599I.png][img]http://prikachi.com/thumbs/599/4715599.jpg[/img][/url]

Пиши един мейл до съпорта на Епъл да видим какво ще отговорят - доста кофти би било ако така не дава всичко, при положение, че го има. (То ще си го качи де, ама все пак)...

Публикувано

Интересно, че в началото и при мен беше така.
На някои показваше, че са добавени, а на други не.
Няколко часа по-късно като аднах ново устройство и му дадох да се синхне, там всичко беше ок и си излизаха цели.
Изключение направи един албум, който не ми даде да го кача и това е.
Не помня какво точно ми изписа, но утре ще го пробвам отново да видя какво ще стане...
Изписа ми нещо, че заглавието не е така и ми отвори оргиналното заглавие в iTunes, но въпреки това не го адна.
Явно се ориентира по имената на песните в случая и от там разпозна и албума...

Публикувано

profusion пробвай да редактираш на всяка песен Artist полето, при теб е само Cosmic Gate, a в тюнса не е така, отделно жанра при теб е trance, а в тюнса е dance, както и времетраенето е различно. Явно iTunes Match като сравнява някоя песен с оригинала и ако 2-3 от критериите се различават, отказва да я "мачне".

Публикувано

На всяка песен?!
то ако от 2-3 хиляди песни трябва да редактирам таговете на 1000 много е зле работата. Пък и трябва да хвърлям боб да знам тюньо как си ги е листнал за да знам как да си рипвам сд-тата....

Публикувано (редактирано)

Единствената полза от Match за мен е, че може да се просвирва колекцията през apple tv, без връзка с iTunes на РС.

edit: Няма да коментирам долното мнение...

Редактирано от chayanne
Публикувано

На мен ми харесва, защото не ми се налага да се занимавам с ъплоуди, синхронизации и т.н. глупости, които ми се налага да правя с другите подобни услуги. Освен това не ми се налага да инсталирам допълнителни програми (някои, от които нямат версия за ios...). Просто нещата са много опростени и приятни за ползване.

Не мога да намеря "Purchased Tab" в iTunes приложението на iPhon-а ми, откъдето според Apple би трябвало да мога да си сваля на телефона, музика закупена от друго устройство със същия акаунт....
Направил съм всичко описано.... в App Store и iBookStore си ги има тези бутони - Purchased tabs, но в iTunes не мога да го намеря.... също така съм направил и всички необходими настройки (в Settings / Store) за автоматично сваляне на Музика и Книги закупени на други устройства... софт. версията на телефона ми е 5.1....
Помогнете моля!

Всъщност "iTunes (Music) in the iCloud" активна ли е вече за България или само iTunes Match .....???

Редактирано от angelslaveboy
Публикувано

[quote name='gorgior' timestamp='1335984104' post='156490']

:D
[/quote]
?

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Още нещо да питам ползващите:

Качвам в Айтунс някаква компилация - примерно аз съм си правил някакъв сет или съм събрал 10 любими песни в един сет.

Като го добавя започва да го плейва, но след известно време изчезва от плейлиста, а остава само да свири.

Тоест плейването не е проблем, но не иска да го добави и да го синхронизира с другите устройства.

При някои компилации свалени от нета се получава, а други не иска.

Някой да има решение?

Дет се вика дори да го докарам до синхронизация едно по едно устройствата пак ще се оправя, но като не се задържя в айтунса няма добавяне и при другите.

Да не би битрейта да е по-малък от 96. Аз имах някои такива песни и след като ги преконвертирах в AAC Туньо ми ги match-на почти всичките.

Редактирано от Jekylll
Публикувано

Метнах едно око и са от 256 нагоре...

Публикувано

Добре де, какво ти дава в графата iCloud Status - Matched, Error, Uploaded... ?

Публикувано

itunesq.png

Хайде кажи ми ти...

Произволно качени пет компилации.

Номер 2 и 4 са в джаза - останалите не.

По какво да разберем кое е качено и кое не?

В абсолютно всички останали папки са наред нещата и като икони и всичко.

Публикувано

И на мен на много песни не ми излиза че са синхронизирани, но като пуснах iTunes-а в офиса ми излизат всички. На телефона също. Някой песни обаче направо ги пропуска, което е малко кофти.. И аз не мога да разбера защо. :/

Публикувано

@algor, извинявай, ако не съм те разбрал, но за да видим какъв е проблема, направи си да ти показва iCloud Status (не iCloud Download) и виж какво ти пише срещу проблемните песни. Вариантите са Waiting, Matched, Uploaded, Duplicated, Ineligible и Error (при мен на две песни се появява и седма категория - нищо, празно място?!). За Ineligible (което означава, че битрейта е по-малък от 96 kbps) и Error (което никой, освен Туньо, не знае какво означава) има решение (но не стопроцентово) ако се преконвертират съответно в AAC и AIFF.

@kal1ch, ако под несинхронизирани имаш предвид, че не са match-нати, това не означава, че не са upload-нати в облака. Естествено, че ще ти излизат и на другите устройства, но със същото качество, с което са ти на компа.

Но, съгласен съм, че критериите на Туньо са, меко казано, странни. На мен ми разпозна близо 70 % от над 9000 песни. Много добре се справя с класическата музика, не толкова добре - с българската. При останалите - тука има, тука нема. При мен тотално се издъни с дискографиите на Queen и Dire Straits - "разпознаваемост" около 50 %.

Публикувано

Да, качени са, но някой не искат да свирят на други устройства. Като пусна песента просто я пропуска и минава на следващата.

Публикувано

Зависи в какъв формат я имаш. Правиш всичко в iTunes+ 256 и така...

Публикувано

Alxx®, не е точно от формата. При мен си ъплоудва mp3 с 96 kbps и мога да ги слушам на айфона, а на други със 192 kbps ми дава грешка. Но е факт, че с преконвертиране това се оправя, т.е. може и да не ти ги match-не (и си ги слушаш с твоето си качество), но поне ги качва "в облака".

Публикувано

За това идеше реч.

Публикувано

@algor, извинявай, ако не съм те разбрал, но за да видим какъв е проблема, направи си да ти показва iCloud Status (не iCloud Download) и виж какво ти пише срещу проблемните песни. Вариантите са Waiting, Matched, Uploaded, Duplicated, Ineligible и Error (при мен на две песни се появява и седма категория - нищо, празно място?!). За Ineligible (което означава, че битрейта е по-малък от 96 kbps) и Error (което никой, освен Туньо, не знае какво означава) има решение (но не стопроцентово) ако се преконвертират съответно в AAC и AIFF.

И аз се извинявам, че малко тъпо съм го обяснил.

Пропуснах да доложа, че всичко си изглежда наред.

Ето как е с казаната от теб опция:

desktop1ve.png

На вид си изглежда ок, като ги пусна въпросните три да се плейват в самия плейър нямам опция пауза, а мога само да спра плейването и след някакво време (нямам идея колко е, честно казано - не мога да се занимавам само с това сто часа, ебаси и да го дебна кога какво се получава) си остават отново само двете компилации, а другите изчезват.

Публикувано

Ами не знам какво да ти кажа вече - явно Туньо си е своенравен ;) Но наистина не си струва да си късаме нервите с него :guitarred:

Публикувано

Еееее, разбира се.

Просто споделих проблем и без много зор ако имаше решение, щях да се възползвам.

Благодаря ти за отделеното време!

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Добър ден. Вчера се абонирах за Match-a иии почна да си се ъплоъдва само, че трябваше да излизам и спрях компютъра и сега като го пусне да си се доъплоудне всичко iTunes ми дава следната грешка "iTunes has stopped working" и да го затворя. И това се случва няколко пъти без успех и винаги на Step 3. Ако някой може да помогне ще съм много благодарен. Мерси предварително.

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте приятели днес и аз се разделих с 50 кинта което мисля, че е ок по 4 кинта на месец за тази услуга. Въпроса ми е как стоят нещата с акаунтите. При мен проблема е такъв, може би както и при повечето, че имам 2 акаунта за Епъл стора (един за БГ с който си купувам с картата и един за Америка защото като ги правех там имаше повече апликации) и един за iCloud с този e-mail който ми е за Американският стор. Трябва ли с този акаунт с който съм го купил iTunes Match с този e-mail да си направя нов iCloud, трябва ли да са еднакви акаунтите? Как стоят нещата? Кои акаунти да използвам? И евентуално ако трябва да си правя нов акаунт за iCloud някой опитвал ли се е да merge 2 iCloud accounts? Благодаря Ви

Публикувано

Не е възможно никакво сливане. Според мен ползвай щатския. Цените са по-ниски (след обръщането на курса) и наистина има все още приложения, които там ги има, а в бг стора ги няма.. И други облаги (ако събираш някакви точки от приложения чрез сайтове от сорта на freemyapps например...)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...