Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Ами аз вече си запукипх iTunes Match с бг акаунта :( и нито в телефона нито в таблета мога да ги намеря както сложа отметката и изляза от сетингите тя се изключва затова питах с какви акаунти да се свържа към апп стора и към iCloud...

Мисля, че разбрах от къде става бъга, че не ми дава да натисна бутона на iTunes Match на iPhone & iPad. Днес Инсталирах на работният ми компютър който е с Windows 7 и веднага добави музиката. Смятам, че е от новата версия ios 6.1 по форумите пише, че и на други се е случвало. Та някой с 6.1 пробвал ли е iTunes Match?

Публикувано

Нещо не ти се връзва информацията, как така си с 2G а със 6.1? Подавай коректно информацията, ако искаш насреща адекватен отговор.

Публикувано (редактирано)

Sorry не си бях ъпдейтнал информацията с iPad 2 & iPhone 5 съм и двете с ios 6.1

И така да Ви споделя :) няма значение с какви акаунти сте в iCloud и App Store може да са различни, а ако Ви дава бъгове и не Ви намира музиката под 6.1 четох някъде и направих каквото пишеше (бекъп и рестор от бекъпа) и сега всичко е ок :)

Редактирано от a4koni
  • 1 месец по-късно...
Публикувано

Аз имам един доста досаден проблем с Match-a, не може да ми матчне песните. Стига до Степ 3 и крашва дава ми Not responding. Има ли начин да се излекува това?

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Днес получих мейл, че видите ли съм си бил платил за продължаване на абонамента за iTunes Match и за следващия едногодишен период.

Няма да казвам колко съм изненадан от факта, че миналата година съм се бил съгласил подновяването на абонамента да е автоматично, докато не го деактивирам ръчно.

Тези, които ползват услугата да знаят каква "приятна" изненада ги очаква и че ще се разделят с още 25 евро автоматично.

This email confirms that you've renewed your 1-year subscription to iTunes Match for 24,99 € on 01/05/13. This subscription will automatically renew each year unless you turn if off no later than 24 hours before the end of your current subscription period. To cancel subsequent automatic renewal of this subscription, sign in to iTunes on your computer and go to your Account Information page.

Колкото и да се ровя обаче не намирам мястото, където да се откажа от следващия си абонамент.

Някой има ли идея и може ли да помогне?

Едит: трябваше да пиша във форума, за да го намеря, баси.

Ето го пътя, ако има и други като мен, за да не се лутат и губят време.

• Open the latest version of iTunes.
  • Choose Store > Sign In.
  • Enter your Apple ID and password, and click Sign In.
  • Choose Store > View My Account. You may be asked to re-enter your Apple ID password.
  • In the "iTunes in the Cloud" section, click Turn Off Auto-Renew to the right of iTunes Match.

Публикувано

Опитаи това:

Step 1: Turn off iTunes Match on your computer

(iTunes: store > Turn off iTunes Match).

Step 2: Turn off iTunes Match on all your devices

(iPad: settings > music > iTunes Match [off]).

(iPhone: settings > music > iTunes Match [off])

Step 3: Sign off of your iTunes account

(iTunes: store > sign out)

Step 4: Disconnect your iPhone and/or iPad if they are connected to your computer. Then reconnect.

(Now you see the Sync Music dialog back and you should no longer see the iCloud message).

Sync away and enjoy your new found freedom.

Hope this helps.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Не виждам какъв е проблема, след като очевидно не си прочел условията за ползване, с които си се съгласил.

Публикувано

Моля да ми посочиш цитат от мнението ми, в което пиша, че има проблем.

Аз също не виждам какъв е проблема на повечето хора, които изчитайки даден казус и като не могат да помогнат просто не отминат.

Далеч по-добре е това действие, отколкото да се ръсят безмислени думички и да се разводняват темите.

Описал съм, че съм изненадан и съм помолил за помощ в съвсем друга насока.

А, да - предупредих тихо и кротко останалите, за да не се изненадват и те.

Опитал съм се да помогна, а дали съм успял е друга бира.

Благодаря на KurtiMakaroв за включването. :smile:

Публикувано

Не ми се навлиза в безсмислени спорове, но няма нищо изненадващо в автоматичното подновяване на абонамента. Преди няколко месеца имаше предупреждение в доста сайтове, че ще е така. Както сам написа, съгласил си се с условията без да си достатъчно запознат с тях. Изненадата си е за твоя сметка.

Аз предпочитам да ми дръпнат още 50 лв. отколкото да си изгубя достъпа до музиката като съм на работа. :)

Публикувано

Аз получих майл че след 2 седмици ще се поднови така че предупреждават преди това

• 4 месеца по-късно...

Обмислям и аз да се включвам към Мatch-a.. Някой може ли да ми каже дали има подобрение с разпознаването на песни? Почти всичко ми е теглено. Смятам, че що-годе добре съм си организирал library-то, но все пак някой беше писал по-напред в темата, че за да мачне някоя песен, трябва да съвпадат няколко критерия спрямо iTunes албума. Например - жанр, имена на песни...

Да питам и още нещо - на разпознатите песни променя ли мета данните? Като липсващи обложки, объркани жанрове, имена и др?

Преди ми се виждаше ненужна тази услуга, но сега намирам все повече предимства:

- легализира ти музиката с/у 3лв/месец (според американските цени)

- откакто съм с 2 Mac-a, ми е доста сложно прехвърлянето на музика от единия на другия. Сега всичко ще е "общо" - каквото съм качил на iMac-а, ще го имам и на MacBook-a. Нужен е само нет.

- без реклами в iTunes Radio

Ta наистина всичко опира до въпроса как работи услугата на практика, защото на хартия изглежда добре...

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

Ако ти са тагнати хубаво и да не ти се разпиляват след импорт при мен разпознава почти всичко. И да като изтриеш импортнатите си сваляш "оригинала".

Публикувано

Интересно ми е-това би ли ми разпознало 10-те гиги сърбежи?

Свалил съм дискографиите на който се сетите сръбски изпълнител и ако за тази цена си ги легализирам,ще подскачам от кеф.

Публикувано

Ще ги легализира ако го има диска да се продава в стора инък не :) ако го има най-вероятно да

Публикувано

Някой с платен абонамент би ли направил един тест-нека да свали дискографията на Шабан от замундата и да пробва.

Ще има вечната ми благодарност.

Прати ми на лично т@рент, че не ги знам тия :tooth: но да е добре тагнат и рипнат, песните са са описани прилежно

Редактирано от profusion
Публикувано

Ако го няма в сторето, създава нов таг и тегли музиката ти в облака ;) с което се съгласяваш да я правиш достъпна за информиране на други които я имат.

Публикувано

Някой пробвал ли е със store баланс да си плати за Match в американския магазин? Картата не ми дава да я въведа. Интересно защо обаче ми дава да си плащам за продукти в онлайн стора им..

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

Ако ти са тагнати хубаво и да не ти се разпиляват след импорт при мен разпознава почти всичко. И да като изтриеш импортнатите си сваляш "оригинала".

Повярвай ми, няма никакво, ама никакво значение как са ти таг-нати песните. Можеш да вземеш песен на Металика, да редактираш таговете й като песен на Сашка Васева и, вЕрвай ми, тюнса ще ти я разпознае (ако я разпознае, естествено) като песен на Металика. Ползвам match-а вече втора година и съм си правил експерименти ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...