Aveliky Публикувано Май 2, 2012 Публикувано Май 2, 2012 Предстои да се направи ъпдейт на платформата на форума и на сървъра. Форумът ще бъде спрян в 8:00 часа, в петък 4 май 2012г. Сайтът и форумът ще възвърнат нормална функционалност в най-кратки срокове, при приключване на процеса. Предварително се извиняваме за причиненото неудобство. 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 3, 2012 Публикувано Май 3, 2012 Не знам от какво, но в последните дни, форумът е доста бавен. Когато минавам от тема в тема, на всеки 30 сек. има едно огромно забавяне все едно ми е спрял нета. Не е от това обаче. С други форуми и сайтове нямам такива проблеми. Този ъпдейт на платформата има ли нещо общо в случая? Цитирай
Гост Публикувано Май 3, 2012 Публикувано Май 3, 2012 Донякъде, но и други работи ще се оправят. Цитирай
arm11 Публикувано Май 3, 2012 Публикувано Май 3, 2012 Ти как го написа, сякаш, ще затварят форума Цитирай
Гост Публикувано Май 3, 2012 Публикувано Май 3, 2012 То не се знае... Ако се оплескат нещата със сървъра Цитирай
arm11 Публикувано Май 3, 2012 Публикувано Май 3, 2012 Аз не го казах с лоши чувства, предполагам знаеш. Аз лягам и ставам с форума и съм научил много от тук. Цитирай
algor Публикувано Май 3, 2012 Публикувано Май 3, 2012 И аз се извинявам, но вече се позаливате малко... То може, то бива, ама бивол за мезе не бива. Човек е добре и да знае кога да спре. пп. Уважавам мнението на всеки, но първо има тема за благодарности към помагащите и второ да се делят хората на "специални" и "простолюдие" (примерно казано) е малко детинско и несериозно. Дори и простите спамери дават своя принос за един форум, защото няма ли ги тях, няма да има и такива, които помагат и чистят с метлите. 6 Цитирай
kawabiker Публикувано Май 3, 2012 Публикувано Май 3, 2012 Егати и ВИП-аджията несериозен , то това мнение на комунизъм го избива , а при комунизма няма ВИП , всички са равни , ама едни са малко по равни де 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Май 4, 2012 Публикувано Май 4, 2012 @Victormihov точно обратното имам в предвид 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 4, 2012 Публикувано Май 4, 2012 Вече е наред-няма забавяне при отварянето на форума. Поздравления. 2 Цитирай
Aveliky Публикувано Юли 11, 2012 Автор Публикувано Юли 11, 2012 Отново предстои да се направи ъпдейт на платформата на форума и на сървъра. Форумът ще бъде спрян в 13:00 часа, в петък 13 юли 2012г. Сайтът и форумът ще възвърнат нормална функционалност в най-кратки срокове, при приключване на процеса. Предварително се извиняваме за причиненото неудобство. Цитирай
orbitalen Публикувано Юли 14, 2012 Публикувано Юли 14, 2012 (редактирано) Форумът се представя добре след ъпдейта (не мога да преценя дали има подобрение, но и интернета ми е бавничък, но със сигурност не е по-зле от преди). Може ли да помоля (ако не е прекалено много работа) за старата тема със сивия фон, както и стария шрифт на форума? Редактирано Юли 14, 2012 от orbitalen 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Юли 15, 2012 Публикувано Юли 15, 2012 Аз мога ли да помоля за Executive темата? Беше най-хубавата от всички, и най-добре подредената. Цитирай
Aveliky Публикувано Юли 15, 2012 Автор Публикувано Юли 15, 2012 Много игра е за сивата тема и ще отнеме малко време докато я направя. Цитирай
Aveliky Публикувано Юли 16, 2012 Автор Публикувано Юли 16, 2012 На теб още не съм ти отговорил, защото темата която искаш е много тежка и работи 10 пъти по бавно от тази която е в момента. Чакам следващ ъпдейт и ако не я оправят няма да я слагам. 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Юли 16, 2012 Публикувано Юли 16, 2012 Не съм имал проблеми с бързината, но ок. Цитирай
Veselin Panov Публикувано Декември 9, 2015 Публикувано Декември 9, 2015 От 2-3 дена имам проблем с форума през мобилния нет на теленор.не мога да вляза и през тапатолк ,и през уеб?тапатолка иска да се логна,логвам се и нищо не се случва,а през уеб казва че нямам достъп до този форум....Само при мен ли е проблема?През VPN няма проблем.... Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 ДНС-ите на телемор мрат редовно Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 Аз нямам никакъв проблем нито през тапаталк, нито с влизането през браузър, също съм постоянно на Теленор. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Veselin Panov Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 Ето ,и в момента е така ??? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 Отвори speedtest.net и ми кажи от кое айпи си с телефона в момента? Трябва ми айпито от което не влизаш. Оп, нищо не ми трябва, проблемът ти е решен. Цитирай
Veselin Panov Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 Да ,сега е ОК Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.