The Shaman Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 View In iTunes $1.99 Category: Entertainment Released: Apr 28, 2012 Version: 1.0 Size: 1.6 MB Language: English Seller: Web Radio & TV © 2012 Web Radio & TV Ltd. Rated 4+ Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad.Requires iOS 3.0 or later Повече от 150 приказки за деца, както и много детски песнички. Какво ще кажете да имате цяла библиотека с дискове, събрана във вашия телефон? Вече няма нужда да сменяте дисковете, да ги носите със себе си или да купувате скъпи отделни приказки. С тази апликация получавате огромно количество детски приказки и песнички + 24-часов аудио канал, който излъчва непрекъснато любимите на децата ви истории и музикални забавления. Възможно е да свалите всички приказки и песнички на телефона си, за да ги слушате в офлайн режим. Добре дошли в царството на детските приказки. Тук ще откриете наистина най-добрите и известни български и световни приказки и песнички за деца. 4 Цитирай
mitkoiphone Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 Отдавна чаках тази тема, търсих я, видях че я няма. Мислех даже да я пусна, но все пак това е БГ приложение и затова се стърпях. Искам да питам, макар че почти знам отговора, но все пак. Мога ли след като регистрацията ми в AppleStore е без карта, да си го закупя това приложение ? Цитирай
killer4o Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 Ако намериш някой да ти го подари, а ти да го черпиш една бира, няма проблем. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 Ако някой от Варна реши да го черпя една, две бири да пише. Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 Дай си email, с който си регистриран и ще те черпя едно приложение Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
mitkoiphone Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 Никога, ама никога не съм си мислел че това може да се случи. Отивам в темата за благодарности. Сори за офф, но бях длъжен. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 Закупено. Остава и на малкия да му хареса Цитирай
a26 Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 Браво! Още тая вечер ще купя и ще дам отзиви! Цитирай
cvalio Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 Нямам думи ! Жестоко е ! На авторите шапка им свалям ! Цитирай
turieca Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 Купих я и съвсем нямам достъп до айпада. Поздравления на създателите. Sent from my iPad using Tapatalk 1 Цитирай
krummilanov Публикувано Май 8, 2012 Публикувано Май 8, 2012 И аз искам да я купя ама.... Регистриран съм в Хамериканския стор,без карта.Има варянт през Пей-пал -ама иска да е захранен от Американски сайт!!??!! т.е не ми приема Пей-Пал-а.Нямам междонародна кредитна карта -имам само дебитни Предварително благодаря за съвет? Цитирай
OXYGEN Публикувано Май 9, 2012 Публикувано Май 9, 2012 Само на мен ли се случва с почти всяка свалена приказка записа да свършва преди края й? Цитирай
TUISTERa Публикувано Май 9, 2012 Публикувано Май 9, 2012 Има ли наистина такъв проблем? Тъкмо се навих да я купувам... Кажете дали е наред или да чакам ъпдейт... Цитирай
The Shaman Публикувано Май 9, 2012 Автор Публикувано Май 9, 2012 При мен пък, онлайн, зацикля и започва приказката няколко пъти отначало. Като я сваля няма проблеми. Заслужава си! Цитирай
turieca Публикувано Май 9, 2012 Публикувано Май 9, 2012 И при мен започват приказките по няколко пъти. Хахахаххаха, но си струва. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
OXYGEN Публикувано Май 9, 2012 Публикувано Май 9, 2012 Абе струва то, ама като ревне детето, че не е чуло края на приказката кво правим? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Май 9, 2012 Публикувано Май 9, 2012 Аз вече нямам достъп до iPad-а Малкия го прибра и слуша Цитирай
Stanev Публикувано Май 9, 2012 Публикувано Май 9, 2012 И при мен го има проблема със започване на приказките отначало. Струва ми се че това се случва когато буфера свърши. Също така още нещо много досадно. Докато се опитвах да пускам приказки на дъщеря ми от приложението се ресетнаха всички пароли на поща, мрежи и apple ID. Не знам дали причината беше това, но сега въвеждам всички пароли на ново. Цитирай
nikolette77 Публикувано Май 15, 2012 Публикувано Май 15, 2012 Приказките прекъсват,а детето ми реве!!!това е поредната българска работа,няма смисъл да ги сваляте,освен ако не искате да разтроите детето си!!!Надявам се скоро авторите им да си ъпдейтват продукта,не може само пари да се печелят,а това което се предлага да е за изхвърляне!!!!!!!!!!! Има ли наистина такъв проблем? Тъкмо се навих да я купувам... Кажете дали е наред или да чакам ъпдейт... Не не ги купувайте,изчакайте прекасват!!! Цитирай
Pe6o666 Публикувано Май 15, 2012 Публикувано Май 15, 2012 Пробвай да изтеглиш приказките и да ги пускаш офлайн. Цитирай
nikolette77 Публикувано Май 15, 2012 Публикувано Май 15, 2012 Точно така ги пускам и нито една няма край,всичките прекасват преди финала!!!Много тъпо,трябва да ги ъпдейтват иначе не става!!! Цитирай
The Shaman Публикувано Май 16, 2012 Автор Публикувано Май 16, 2012 What's New in Version 1.01 Корекции на затруднения свързани с възпроизвеждането Цитирай
nikolette77 Публикувано Май 16, 2012 Публикувано Май 16, 2012 (редактирано) Това за приказките ли се отнася,как да ги обновя???Супер обнових ги сега стигаме постепенно към края,след 3 ъпдейт може и да чуем как свършват!!! Редактирано Май 16, 2012 от nikolette77 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.