Pe6o666 Публикувано Май 16, 2012 Публикувано Май 16, 2012 От AppStore приложението в телефона Цитирай
nikolette77 Публикувано Май 16, 2012 Публикувано Май 16, 2012 Мерси,явно авторите са решили да ни държат в напрежение, почти като в турски сериал!!! )) Ще има да си почака маминото докато чуе финала!!! Цитирай
a26 Публикувано Май 17, 2012 Публикувано Май 17, 2012 Свалих я, но само аз ли не виждам възможност за търсене? Ако я сваля на телефона - мога да ползвам "общото" такова предполагам, но ако искам да търся в списъка приказки? Цитирай
The Shaman Публикувано Май 17, 2012 Автор Публикувано Май 17, 2012 Няма, да. Снощи и аз изпитах затруднение с тази липса. Друго, което не ми харесва е наличието на повече гръцка митология от колкото български и не само приказки. Все пак няма как това да се хареса толкова на едно 4, 5 или 6 годишно дете, но предполагам си има причини. Цитирай
OXYGEN Публикувано Май 18, 2012 Публикувано Май 18, 2012 (редактирано) Хубава работа, ама българска... Редактирано Май 18, 2012 от OXYGEN 1 Цитирай
a26 Публикувано Май 18, 2012 Публикувано Май 18, 2012 (редактирано) Ами, надявам се достатъчно хора са купили - да стимулират девелъпърите да нанесат корекции - мисля няма да е толкова сложно да се въведат голямата част от предложенията в темата... И си мисля - може би ще стане още по - интересно, ако докато върви приказката се сменят различни картинки - сцени от приказката. 100% има такива - вече е въпрос на авторски права предполагам. Че колкото и да е интересно - вниманието на моя синковец (3.5г.) за повече от 5 минути на приказка не се задържа като стои един екран само. Редактирано Май 18, 2012 от a26 Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
TUISTERa Публикувано Юни 23, 2012 Публикувано Юни 23, 2012 Имаме ли напредък с проблемите или не? Никой нищо не казва за това какво се случва след ъпдейта до последна версия.... Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 23, 2012 Публикувано Юни 23, 2012 Дъщеря ми слуша с интерес приказките(българските)!Но приложението е доста дървено и бъгаво!Изтеглил съм и няколко приказки офлайн,които се изтриват от самосебеси от време навреме!За дизайна-нямам думи!Първобитна история! Авторите ще оправят ли проблемите най-накрая? 1 Цитирай
TUISTERa Публикувано Май 14, 2013 Публикувано Май 14, 2013 Купих приложението от американския маркет - НЕ РАБОТИ. Няма приказки, само лайв стрийма работи. В списъка с приказки седи празно. Някакви идеи как да го подкарам ? Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 29, 2013 Публикувано Декември 29, 2013 Снощи слушахме "Спящата красавица"!!Е,няма такъв психо-трилър вариант!!! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.