The Shaman Публикувано Май 14, 2012 Публикувано Май 14, 2012 Здравейте приятели Хайде и аз да помоля за подкрепа Моля по едно гласче за племенницата ми Малко е тегаво гласуването. Иска Like на страницата а там трябва да те одобрят, но им писах и дано го коригират. Благодаря предварително Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 14, 2012 Публикувано Май 14, 2012 Изцяло ли е обвързано с фейсбук? Ще гласувам довечера от фейса на жената, но ако има и друг вариянт ще гласувам и аз. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 14, 2012 Автор Публикувано Май 14, 2012 Дам, с прецакания Фейс е... И тея некадърници искат одобрение... Няма проблеми, който, когато се сети Не е на живот и смърт. Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 14, 2012 Публикувано Май 14, 2012 Братовчед ми си изтри фейса та можеше и от неговия, но от на жената фейса довечера ще сложа глас 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 14, 2012 Автор Публикувано Май 14, 2012 Смятай... От сутринта, ме одобриха преди малко Каквото стане. Тея им свърши и лимита за приятели 5000... Мерси на тези, които поне опитаха Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.