Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Diablo III

Recommended Posts

Публикувано

Даммм...подкарах я на Уин-а, който ми е през бууткамп

Няма грижи

Само че като си въведа акаунта и ми казва да си гледам работата :tooth:

Ще се ослушвам за сървър засега...

Публикувано

Никой ли няма Гест Парола :(

Публикувано (редактирано)

Здравеите на всички

Новичка съм, много ми харесва играта, отдавна я чаках.

Понеже не съм си я закупила, може ли някой да ми изпрати quest pass поне да я разгледам?

Благодариа ви предварително :smiley-face:

Редактирано от Pe6o666
Публикувано
Публикувано

Такова нещо като guest pass не съществува или поне не от потребители... А и не виждам смисъл да пускат тя играта е достатъчно популярна, след 5-6 години като излиза поредния пач може и да има. Имаше open beta преди две седмици точно с цел зарибявка.

Публикувано

Дам... Тая бета, точно ме отказа ;)

Публикувано (редактирано)

Глупости. Всеки, който си е купил играта има 2 guest pass-a за даване. Един приятел ми даде един от неговите, за да поджиткам докато ми пристигне кутията :smile:

Mнението ми за играта като цяло е добро. Единствено се чудя защо по дяволите им трябваше толкова много време, за да я пуснат?! Графиката и world interaction-a са същите като на Titan Quest (едно много добро RPG btw), излязло преди ок. 6 години! Сега най-накрая излезе и че ще се играе, ще се играе. Но защо толкова мъчение беше години наред... :biggrin:

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

Ам...хвърли го насам после тоя гест пас :)

Публикувано

Не могат да се преизползват Guest Pass-ове. Иначе не знам дали всеки има - аз си я купих онлайн и не намерих някъде да имам guest pass-ове.

DreamcatcheR, трябваше им време, защото през тези години пуснаха Warcraft 3, TFT, SC2, WoW с всичките му експаншъни, не е като да са седяли без работа ;)

Публикувано

Blizzard са учебник по маркетинг, не ги питайте защо. Играта наистина грабва много.

Публикувано

Такова нещо като guest pass не съществува или поне не от потребители... А и не виждам смисъл да пускат тя играта е достатъчно популярна, след 5-6 години като излиза поредния пач може и да има. Имаше open beta преди две седмици точно с цел зарибявка.

Ако си я купиш на физически носител, в кутията имаш два guest pass-а за Diablo III и един за WoW... Като излезе Starcraft 2 беше същото и т.н.

На машината от подписа я подкарвам на low, но въпреки това геймплей-ят грабва много. Аз досега я цъках точно с guest pass, сега мисля да изчакам да ми мине сесията юли месец и тогава да си взема пълната версия, защото играта ми действа като наркотих (както беше и D2) :)

Публикувано

Дам а най гадното е да искаш да си я купиш и да няма от къде Никъде в БУРГАС я Няма !!! НАПРАВО СЪМ БЕСЕН !!!

Публикувано

To почти навсякъде е свършила май.. Това е една от малкото игри, които задължително се взима на pre-order, за да не се чака след това 1 месец, докато си намериш.. Аз моята бройка я взех от zavvi.com 39 лири с вкл. доставка (отнема ок. седмица). Но гледам, че и там вече не се появява в търсачка, което значи че е sold out. В ибей гледам, че цените са се вдигнали също. Най-евтино 44 лири с доставката. Моят съвет е - купи си онлайн код, aко не ти се чака. Може и директно от сайта на Близард мисля..

Публикувано

Аз направих преордер от английски сайт и ме излъгаха. Сега чакам да ми върнат парите... може би чакам от умрял писмо.

Публикувано

Ще бъде много благодарен,ако някой сподели своя гест пасс с мен,само колкото да погледна играта,след това не ми пречи да дам акаунта на някой друг,както казах само искам да видя как е и дали да си я купувам.Благодаря!

Публикувано

А ако толкова искате да играете, защо не си я купите онлайн?

Публикувано

1 гест пас може да се ползва само на един комп. Въвежда се в акаунта в battlenet.

Публикувано

Ако някой има такъв Guest Pass, нека сподели един с мен на ЛС, да видя за какво става въпрос. :smile:

Публикувано

Аз също си я купих снощи и я почнах. Мнооого добра. Гест пасове нямаше, купих я онлайн от сайта им.

Публикувано

Дамм накрая и аз си я купих онлайн директно ;)

Публикувано

ВНИМАВАЙТЕ!

Мъж почина след 72 часа с Diablo 3

Трагичен край на безумен геймърски маратон, продължил три денонощия.

Хитовата игра Diablo 3 взе първа жертва. 32-годишен мъж почина в квартирата си след три денонощия насаме с играта.

Американецът Ръсел Шърли е намерен мъртъв от наемодателя си, съобщи IGN. Мъжът е получил сърдечна криза след 72-часов геймърски маратон.

Приятели на Шърли споделят, че мъжът е страдал от апнея (нарушено дишане по време на сън), като се предполага, че това заболяване е допринесло за смъртта му.

Не за първи път геймъри умират от преумора. Известни са такива случаи сред маниакалните играчи на World of Warcraft. Случаят с американеца Шърли е поредната аларма, че макар и игрите да доставят върхово удоволствие, пристрастените геймъри рискуват физическото си оцеляване.

Diablo III счупи всички рекорди за най-продавана РС игра. Само за едно денонощие от дебюта й този месец бяха продадени 3,5 милиона броя.

Публикувано

Тея глупости вървяха и на двойката и на wow... Човек като си е малоумен и на Тетрис ще пукне.

Публикувано

Някой може ли да каже дали я има в Пулсар в момента, защото ще я купуваме на един приятел?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...