Pe6o666 Публикувано Май 17, 2012 Публикувано Май 17, 2012 Даммм...подкарах я на Уин-а, който ми е през бууткамп Няма грижи Само че като си въведа акаунта и ми казва да си гледам работата Ще се ослушвам за сървър засега... Цитирай
Detelina Simeonova Yotova Публикувано Май 18, 2012 Публикувано Май 18, 2012 (редактирано) Здравеите на всички Новичка съм, много ми харесва играта, отдавна я чаках. Понеже не съм си я закупила, може ли някой да ми изпрати quest pass поне да я разгледам? Благодариа ви предварително Редактирано Май 18, 2012 от Pe6o666 Цитирай
Nick Snow Публикувано Май 18, 2012 Публикувано Май 18, 2012 Такова нещо като guest pass не съществува или поне не от потребители... А и не виждам смисъл да пускат тя играта е достатъчно популярна, след 5-6 години като излиза поредния пач може и да има. Имаше open beta преди две седмици точно с цел зарибявка. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 18, 2012 Публикувано Май 18, 2012 Дам... Тая бета, точно ме отказа Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 18, 2012 Публикувано Май 18, 2012 (редактирано) Глупости. Всеки, който си е купил играта има 2 guest pass-a за даване. Един приятел ми даде един от неговите, за да поджиткам докато ми пристигне кутията Mнението ми за играта като цяло е добро. Единствено се чудя защо по дяволите им трябваше толкова много време, за да я пуснат?! Графиката и world interaction-a са същите като на Titan Quest (едно много добро RPG btw), излязло преди ок. 6 години! Сега най-накрая излезе и че ще се играе, ще се играе. Но защо толкова мъчение беше години наред... Редактирано Май 18, 2012 от DreamcatcheR 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Май 18, 2012 Публикувано Май 18, 2012 Ам...хвърли го насам после тоя гест пас Цитирай
killer4o Публикувано Май 18, 2012 Публикувано Май 18, 2012 Не могат да се преизползват Guest Pass-ове. Иначе не знам дали всеки има - аз си я купих онлайн и не намерих някъде да имам guest pass-ове. DreamcatcheR, трябваше им време, защото през тези години пуснаха Warcraft 3, TFT, SC2, WoW с всичките му експаншъни, не е като да са седяли без работа Цитирай
ka1a Публикувано Май 19, 2012 Публикувано Май 19, 2012 Blizzard са учебник по маркетинг, не ги питайте защо. Играта наистина грабва много. 1 Цитирай
HITMAN Публикувано Май 19, 2012 Публикувано Май 19, 2012 (редактирано) I BO .. you TELE Играта кърти http://mnogozle.com/video15251_angry-nerds-2.html Редактирано Май 19, 2012 от HITMAN 1 Цитирай
Vancuver Публикувано Май 19, 2012 Публикувано Май 19, 2012 Такова нещо като guest pass не съществува или поне не от потребители... А и не виждам смисъл да пускат тя играта е достатъчно популярна, след 5-6 години като излиза поредния пач може и да има. Имаше open beta преди две седмици точно с цел зарибявка. Ако си я купиш на физически носител, в кутията имаш два guest pass-а за Diablo III и един за WoW... Като излезе Starcraft 2 беше същото и т.н. На машината от подписа я подкарвам на low, но въпреки това геймплей-ят грабва много. Аз досега я цъках точно с guest pass, сега мисля да изчакам да ми мине сесията юли месец и тогава да си взема пълната версия, защото играта ми действа като наркотих (както беше и D2) Цитирай
s0urce Публикувано Май 20, 2012 Публикувано Май 20, 2012 Дам а най гадното е да искаш да си я купиш и да няма от къде Никъде в БУРГАС я Няма !!! НАПРАВО СЪМ БЕСЕН !!! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 20, 2012 Публикувано Май 20, 2012 To почти навсякъде е свършила май.. Това е една от малкото игри, които задължително се взима на pre-order, за да не се чака след това 1 месец, докато си намериш.. Аз моята бройка я взех от zavvi.com 39 лири с вкл. доставка (отнема ок. седмица). Но гледам, че и там вече не се появява в търсачка, което значи че е sold out. В ибей гледам, че цените са се вдигнали също. Най-евтино 44 лири с доставката. Моят съвет е - купи си онлайн код, aко не ти се чака. Може и директно от сайта на Близард мисля.. Цитирай
kartichko Публикувано Май 20, 2012 Автор Публикувано Май 20, 2012 Аз направих преордер от английски сайт и ме излъгаха. Сега чакам да ми върнат парите... може би чакам от умрял писмо. Цитирай
Lloyd Публикувано Май 20, 2012 Публикувано Май 20, 2012 Ще бъде много благодарен,ако някой сподели своя гест пасс с мен,само колкото да погледна играта,след това не ми пречи да дам акаунта на някой друг,както казах само искам да видя как е и дали да си я купувам.Благодаря! Цитирай
killer4o Публикувано Май 20, 2012 Публикувано Май 20, 2012 А ако толкова искате да играете, защо не си я купите онлайн? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 21, 2012 Публикувано Май 21, 2012 1 гест пас може да се ползва само на един комп. Въвежда се в акаунта в battlenet. Цитирай
SpiceBoy Публикувано Май 21, 2012 Публикувано Май 21, 2012 Ако някой има такъв Guest Pass, нека сподели един с мен на ЛС, да видя за какво става въпрос. Цитирай
lelopexa Публикувано Май 25, 2012 Публикувано Май 25, 2012 Аз също си я купих снощи и я почнах. Мнооого добра. Гест пасове нямаше, купих я онлайн от сайта им. 1 Цитирай
s0urce Публикувано Май 27, 2012 Публикувано Май 27, 2012 Дамм накрая и аз си я купих онлайн директно Цитирай
arm11 Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 ВНИМАВАЙТЕ! Мъж почина след 72 часа с Diablo 3 Трагичен край на безумен геймърски маратон, продължил три денонощия. Хитовата игра Diablo 3 взе първа жертва. 32-годишен мъж почина в квартирата си след три денонощия насаме с играта. Американецът Ръсел Шърли е намерен мъртъв от наемодателя си, съобщи IGN. Мъжът е получил сърдечна криза след 72-часов геймърски маратон. Приятели на Шърли споделят, че мъжът е страдал от апнея (нарушено дишане по време на сън), като се предполага, че това заболяване е допринесло за смъртта му. Не за първи път геймъри умират от преумора. Известни са такива случаи сред маниакалните играчи на World of Warcraft. Случаят с американеца Шърли е поредната аларма, че макар и игрите да доставят върхово удоволствие, пристрастените геймъри рискуват физическото си оцеляване. Diablo III счупи всички рекорди за най-продавана РС игра. Само за едно денонощие от дебюта й този месец бяха продадени 3,5 милиона броя. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 29, 2012 Публикувано Май 29, 2012 Тея глупости вървяха и на двойката и на wow... Човек като си е малоумен и на Тетрис ще пукне. 2 Цитирай
asen4o0 Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 Някой може ли да каже дали я има в Пулсар в момента, защото ще я купуваме на един приятел? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.