lelopexa Публикувано Юни 2, 2012 Публикувано Юни 2, 2012 Миналата седмица я нямаше и не знаеха кога ще я получат. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 7, 2012 Публикувано Юни 7, 2012 Повече от 3 седмици чаках моята от Завви, писах им и след 3 дни получих отговор (днес), че може да ми върнат парите или да ми пратят нова (като в момента не е налична и ще се чака месец само за изпращането). От-б-х ги и поръчах от тук: http://www.cdkeyhouse.com/video-games/action-fps/buy-cd-key-diablo-3_351 Цялата процедура трае 5 мин. Правиш си рег., плащаш с пейпал (като тел. номер трябва да съвпада и при 2-те), пращат ти на мейла сканиран от кутията серийния номер. Получих го в спам папката на пощата. Излиза и в профила на самия сайт. Само не знам защо, но цената скочи за последните 4 часа. На мен ми излезе 57$, а в момента е почти 68.. Много съм доволен от играта иначе, голяма зарибявка е, припомням си ученическите години (когато висяхме по клубовете ). Много е идентична с Титан Куест, повече прилики отколкото разлики има като че ли.. Все пак Activision.. Цитирай
killer4o Публикувано Юни 7, 2012 Публикувано Юни 7, 2012 А защо не си я купи директно от близард? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 8, 2012 Публикувано Юни 8, 2012 (редактирано) Защото едно е 57 ДОЛАРА, друго е 60 ЕВРО! Забравих и да спомена колко добра работа са свършили от Близард в последния пач! Преди с всичко на low ми вървеше на 1680x1050 външ. монитор с 25-30фпс. Сега с всичко на high върви на същите fps-и дори на 1920x1080! Машината е MBP 15' 2011'. Направи ми впечатление че Texture Quality low иска 256 mb VRAM, а high - 512. Моето видео е 256, но дори на high върви без никакви проблеми.. Някой с мак има ли 2560х**** монитор да тества как се държи, че съм намислил да сменям моя.. Редактирано Юни 8, 2012 от DreamcatcheR Цитирай
lelopexa Публикувано Юни 10, 2012 Публикувано Юни 10, 2012 Похвалете се докъде я докарахте?С какви герои сте? Падат ли ви легендарни предмети? Аз съм на 4 ти акт на Hell difficulty.. 59 лвл..все по-трудно ми става.. Цитирай
killer4o Публикувано Юни 10, 2012 Публикувано Юни 10, 2012 Е, те ще я кракнат, ама ако сървърите са като на wow, каква полза? Само да си разваляш кефа от играта и то за да спестиш едни 100 лева. Аз съм 60 лвл на инферно акт 2, обаче от около 2 седмици пиша дипломна и уча за изпити, та не ми остава време за игра :/ Иначе легендарните, които са ми се падали са били все за нисък лвл, досега не ми се е падало нещо за 60. Цитирай
s0urce Публикувано Юни 10, 2012 Публикувано Юни 10, 2012 Играта си кърти и си заслужава парите !!! Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 10, 2012 Публикувано Юни 10, 2012 @killer4o Относно сървърите за WoW - играй в molten-хич не е зле сървъра. Няма как да вдигне някой сървър като Близард - адски много пари са наляти в това просто. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 10, 2012 Публикувано Юни 10, 2012 Неолчо и пари за софтуер - вие за какво говорите? Цитирай
killer4o Публикувано Юни 10, 2012 Публикувано Юни 10, 2012 @BulgarianSS отдавна не играя WoW, но преди 2-3 години нямаше нито един свестен нелегален сървър. Дори сега да има, колко години минаха докато ги подкарат? Ако трябва да чакаш 10 години да излезе качествен за D3, не знам... Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 10, 2012 Публикувано Юни 10, 2012 Време за игри имам много малко,а и тогава предпочитам да върша нещо друго. Разбира се,че ще мине време до нещо читаво,както казах никой няма ресурсите на Близард. От краткият ми поглед върху D3 ми мяза на смесица между WoW,Titan Quest и D2. Честно казано не съм очарован. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 11, 2012 Публикувано Юни 11, 2012 Аз играя всичко, което си заслужава, но пари за Диабло не съм и няма да дам Купих си новия Max Payne и така... 1 Цитирай
asen4o0 Публикувано Юни 11, 2012 Публикувано Юни 11, 2012 Защо не отворим една тема и за Макс Пейн, защото явно не я играя само аз? 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 11, 2012 Публикувано Юли 11, 2012 Да пораздвижа темата.. Докъде стигнахте? Аз след месец борба докато си намеря бройка (имаше проблеми с кода), почнах сравнително късно, а и нямах много време поради писане на дипломна работа, защита и т.н. все пак стигнах 60 лвл с демон хънтър. Точно минах 3 акт на hell. Battletag-a ми е: DreamcatcheR#2624 Който иска, да ме добави Че и без това нямам никакви приятели досега и си играя главно сингъл Цитирай
HITMAN Публикувано Юли 12, 2012 Публикувано Юли 12, 2012 Носи си много вазелин за Inferno. След акт 1 Цитирай
arm11 Публикувано Юли 12, 2012 Публикувано Юли 12, 2012 Аз вчера я подарих на жена ми за рожденият ден, хахаха... все пак стана на 36 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.