mariankata Публикувано Април 8, 2009 Публикувано Април 8, 2009 iPhone интерфейс за видеозапис, дигитален компас, гласово управление и камера с автоматичен фокус. От излизането на iPhone 3.0 beta firmware, потребителите разглеждат конфигурационните файлове в търсене на доказателства за бъдещи възможности на iPhone. Вероятността за видеозапис нарастна с откриването на файлове за качване (upload) и редакция (edit) на видео. Ново откритие ще сложи край на съмненията дали Apple планира да включи видео запис в бъдещите iPhone-и. Screenshot-a, намерен при последната beta на FW 3.0, показва интерфейса за видеозапис. Интерфейса показва обикновения изглед на камерата на iPhone, но с ново бутонче в долния десен ъгъл, с който избирате дали да сте в снимков режим или видеозапис. Видеозаписът не е функционален в beta-ите на FW 3.0 и интерфейсът не е достъпен без интервенции. Само след модификация на конфигурационните файлове, която да показва присъствието на видео камера, се появява този интерфейс. Други интересни възможности, намерени в конфигурационните файлове, включват автоматичен фокус на камерата, "magnetometer" (дигитален компас) и гласово управление. MacRumors А ето и откритите UIimages за видео рeдакция: Benm.AT Цитирай
Zaho Публикувано Април 8, 2009 Публикувано Април 8, 2009 Нямам търпение да се пръкне официалният релиз :ugeek: Цитирай
Anthony Публикувано Април 8, 2009 Публикувано Април 8, 2009 Мдааа, всички очакваме тези "революционни" изобретения на Епъл. Дано се вслушат в гласовете на хората, но се съмнявам. Както винаги ще получаваме на час по лъжичка. Това е начинът да се задържи интересът на потребителите и да не минават на конкурентни модели. Аз лично искам да има гласово набиране, защото липсата му е голям минус при шофиране. Цитирай
Adamov Публикувано Април 8, 2009 Публикувано Април 8, 2009 Ми то в момента има гласово набиране. Аз докато шофирам (и бях със 2.2.1 де) си го ползвах редовно. Бъркам 2 от 10 набирания. Цитирай
Anthony Публикувано Април 8, 2009 Публикувано Април 8, 2009 И можеш ли да го ползваш без да вадиш телефона от джоба си? Без да го отключваш и натискаш туй-онуй? Цитирай
Adamov Публикувано Април 8, 2009 Публикувано Април 8, 2009 По принцип трябва да се натиска, да. Но при мен VoiceDiler май се казваше, я връзвах с блутут хендсфри-то. Натискам копчето на хендсфрито и ми изкача програмата и почвам да говоря на кой да ми звъни. Хехе. Цитирай
mupo Публикувано Април 8, 2009 Публикувано Април 8, 2009 Добре де нали карате мАдерни колици, няма ли вариант телефона да се върже към аудио системата, компютрите му и тем подобните щуротии в колата чрез Bluetooth или USB кабела и да е възможно гласово набиране и разговор през самата система на колата? Знам, че това е възможно на Ford Fusion 2008. От 2:45 нататък. [youtube:3ag1uzx5] [/youtube:3ag1uzx5] Цитирай
nikyyyyyy Публикувано Април 8, 2009 Публикувано Април 8, 2009 С BMW X5 2008 се връзва чрез блутуут и може да се разговаря. Цитирай
Anthony Публикувано Април 8, 2009 Публикувано Април 8, 2009 Естествено, че може, но гласово набиране няма да има пак. Това е функция на телефона. А и аз не бих си вързал никога телефона по този начин. Не искам всички в колата да ми слушат разговорите. Предпочитам блутут хендсфри. Отдалечихме се от темата обаче. Цитирай
mupo Публикувано Април 8, 2009 Публикувано Април 8, 2009 Както е казано отдясно има "бутон" с който избирате дали да сте в снимков режим или видеозапис. А отляво шареното правоъгълниче за какво е? Май никой не знае. Цитирай
mariankata Публикувано Април 8, 2009 Автор Публикувано Април 8, 2009 Не пише :question: :question: Може би е за да се влезе в това меню... Цитирай
Adamov Публикувано Април 8, 2009 Публикувано Април 8, 2009 Шареното правоъгълниче е за бърз преглед на последното направено нещо. Било то снимка или видео. Пример: Снимаш снимка и искаш да я видиш. Там имаш малко preview цъкаш и директно отваряш Camera Roll. Цитирай
mupo Публикувано Април 8, 2009 Публикувано Април 8, 2009 Мноо съм кух. :roulette: То и сега е така, просто "бутона" е различен. Цитирай
Гост Публикувано Април 12, 2009 Публикувано Април 12, 2009 Докато превеждам бета 2 и забелязвам интересни функции. Например за съобщенията - вече може да се изключи прегледа, както и да се нагласи да ви напомня два пъти Ако срещна други интересни неща, ще ви информирам своенвременно Цитирай
slaf Публикувано Май 22, 2009 Публикувано Май 22, 2009 май ще има и гласов набор в новия айфон поне така твърдят руските молодци Цитирай
ThUnDeR Публикувано Май 22, 2009 Публикувано Май 22, 2009 Днес открих, че в бета 5 има функция подобна на MCallShow (http://www.mcleaner.com/iphone_mcallshow.jsp). Незнам дали е ново, но за мен беше когато ми изписа от кой град/държава ми звънят. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.