Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

От сутринта почти не мога да проведа един разговор, постоянно ми дава Call Failed, интернет на телефона също нямам, единствено получавам смс-и кой ме е търсил. Странното е, че още 3-ма мой приятели с 4S, които са на М-тел имат същия проблем от сутринта. Един от тях е успял да се свъже със съпорта и от там са му казали, че и други абонати с 4S са се оплакали, но според тях не било някакъв проблем wtf? При вас как е?

Публикувано

Нямам проблем с мрежата, но около 3 часа се опитвам да се свържа с техен оператор, но неуспешно.

Публикувано (редактирано)

От вчера има проблем в цялата страна с интернета на PON и GPON в мрежата Мтел/Мегалан/SpectrumNet, незнам дали има някаква връзка но явно е нещо сериозно.

Редактирано от londongunner
Публикувано

Успях да се свържа със човек от съпорта, от там ми казаха, че имат проблем с 3G мрежата в София и да съм бил превключил на 2G до като отстранят проблема, но и при това положение не мога да проведа разговор ебаси.

Публикувано

Скоро (преди няколко дни) на бъл.България Енергото успя много ловко да среже една камара магистрални кабели, което засегна SpectrumNet, Мтел, Мегалан и мн.др. знайни и незнайни интернет и телевизионни кабелни доставчици. Мисля, че и до момента проблема не е отстранен напълно.

Ако това стопля някого де ...... Аз бях потърпевш, но при мен за два дни нещата се оправиха.

Публикувано

На мен няколко пъти днес ми се разпадна разговора, както си говорех и изведнъж прекъсна.

Публикувано

Ето какво пише на сайта на Мтел:

Уважаеми клиенти,

Една седмица безплатни интернет и телевизия е компенсацията за клиентите, изпитали затруднения снощи с доставката на тези услуги.

Техническите проблеми в някои от районите с покритие от Мегалан Нетуърк и Спектър Нет бяха преодолени по-рано днес.

Една седмица безплатни интернет и телевизия ще получат клиентите, които изпитаха затрудения с достъпа до тези услуги вчера вечерта.

Причината за затрудненията бе технически проблем, който се отрази на по-малко от 10% от всички клиенти на услугите Интернет и Цифрова телевизия, предоставяни от М-Тел съвместно с Мегалан Нетуърк и Спектър Нет. Двете компании бяха придобити от телекома през 2011 година.

Компенсация ще получат всички потребители в засегнатите райони, независимо дали са сигнализирали за проблема си. Те ще се възползват от безплатната седмица до края на месец юни.

Техническият проблем беше отстранен по-рано днес.

С уважение,

Екипът на М-Тел

При нас вчера прекъсна телевизията и интернета и едва сега явно са го оправили

При телефона, не съм забелязал някакви проблеми.

Публикувано

Аз съм от Слънчев бряг и тука от около 2 седмици насам почти на всяко обаждане прекъсва или се разпада връзката, а за интернета просто и дума не можеше да става. От това се оплакаха и много мои познати, почти всичките с iPhone 4, но имаше такива, които са и с други апарати. Няколко пъти съм се свързвал с оператори, те си твърдят, че мрежата им е наред и нямало никакви проблеми...ти да видиш...

Публикувано

Off: Това "Ти да видиш" не го използвайте бе деца :) Адски дибилен израз е :)

Публикувано

Ти виж сега почивка...

Публикувано

Искам и аз...ама на малдивите, разходите да са за сметка на М-тел, които ми скапаха деня и срещите!!!

Публикувано

Хм... при мен не се наблюдава подобен проблем.

Може да е екстра за избрани :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...