Alxx® Публикувано Април 14, 2013 Публикувано Април 14, 2013 Не само при теб е така. Проблема идва от това, че Apple са направили невъзможно ресторвантво чрез SHSH за нови усторйства и saurik е решил, че няма смисъл да се пазят. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Ето това мнение ми стига. Край на спора! Цитирай
stankov.angel Публикувано Април 14, 2013 Публикувано Април 14, 2013 В крайна сметка успях да си сложа appcake и appsync и си инсталирах заветната навигация - затова предполагам че съм успял да го джейлна, въпреки че тези пакети не съм ги запаметил на компютъра. Alxx® аз разбирам какво пише, но нито това ми помага, нито отговорът ти, как да ги запаметя тези пакети катко пише в първия пост на темата. Съвсем начинаещ съм и досега не ми се е налагало да си "хаквам" телефона, затова и питам в темата. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 14, 2013 Публикувано Април 14, 2013 Свали си последния редсноу и си ги изтегли директно от телефона в компютъра. Така ще можеш да си врътнеш кастъм с редсноу и преинсталираш 5.1.1(или с каквото си) при нужда. Ще можеш също да ги изпратиш до сидиа и тогава ще се появят в тсс центъра. Цитирай
dingila Публикувано Май 12, 2013 Публикувано Май 12, 2013 (редактирано) Редактирано Май 12, 2013 от dingila Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.