asen4o0 Публикувано Май 27, 2012 Публикувано Май 27, 2012 Извинявам се че пускам нова тема, но не намерих другатакава. Проблема ми е че Туньо не може да върне бекъп. След чист рестор като тръгна да връщам бекъп си стои на Estimating Time Remaining докато го спря (стигал съм до 2 часа). Проблема се прояви преди няколко седмици, но преинсталирах джамовете на компа и пак същото. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 28, 2012 Публикувано Май 28, 2012 Имаш ли gear security софт в компа? Ако имаш - проблемът е че той понякога пречи да се инсталират правилно драйвърите за рикавъри режим. Триеш тюнса, ама всичко, барабар с реджистрито, рестарт, качваш наново. Пускаш туньо, спираш с таск менаджера gear.exe, задържаш хоум-а на загасен тел и ТОГАВА го закачваш сефте на компа. Като качи драйвъра, откачваш, вадиш от рикавъри и така... Като триеш тюнса, "скрий" някъде бекъпа, в друга папка, после го върни след преинсталацията. П.П. Още едно условие: ти си с лаптоп,да? Ако е така, прави горното задължително на включено захранване и спрян пауър менаджмент(т.е. всичко на макс). Цитирай
asen4o0 Публикувано Май 28, 2012 Автор Публикувано Май 28, 2012 Не съм с лаптоп, направих всичко, което каза и стана. Мерси много, бозата е от мен! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.