Lafferty Публикувано Май 30, 2012 Публикувано Май 30, 2012 Здравейте, попаднах на M-TECH ELECTRICS LIMITED и тъй като цените им ми се виждат уникално нереални реших да се обърна към Вас, тъй като Вие може би сте ги срещали. Бихте ли казали, мога ли да им имам доверие за доставка на продукти на Apple или не? Това е сайта на компанията: http://www.mteceletcricslimited.muncom.com/ Цитирай
Alxx® Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Ако си балък - давай. Разкажи после да се посмеем. Цитирай
Lafferty Публикувано Май 31, 2012 Автор Публикувано Май 31, 2012 Балъци в днешно време много, аз не съм от тях обаче, просто ми се видя адски нереално, а след като проведох и чат разговор с тях ми се стори още по-нереално. Не съм тръгвал да предприемам покупка от тях, но няма и никакви данни за тях в измисленият им сайт, което ме кара още повече да мисля, че си точат париците на хората. Някой може ли да ме ориентира към някой, които внася продукти на Apple на прилични цени тук в България? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Най-евтино излиза от английския ибей. Търси нови машини от top-rated sellers. Купувал съм от electronic-king (не помня дали точно така се пишеше, ще го потърся ако кажеш) macbook pro и всичко беше наред, че дори ми дойде с активиран apple-care. Една колежка също наскоро си взе про от същия продавач. Пристигат с dhl за няколко дни директно на вратата. Имат и best offer, чрез което може да спазариш леко цената и да избиеш доставката поне. Цитирай
Lafferty Публикувано Май 31, 2012 Автор Публикувано Май 31, 2012 (редактирано) Благодаря ти за конкретната информация. btw Под английски какво да се има напредвид? Великобитанският ebay? Ако не те затруднявам, би ли дал линк? Редактирано Май 31, 2012 от Alxx® Още веднъж чат жаргон и ще си до там. Цитирай
orbitalen Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Имам чувството, че в последно време хората си слагат някви произволни аватари/подписи и идея си нямат какво пише на тях или какво изобразяват... 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.