Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,

попаднах на M-TECH ELECTRICS LIMITED и тъй като цените им ми се виждат уникално нереални реших да се обърна към Вас, тъй като Вие може би сте ги срещали. Бихте ли казали, мога ли да им имам доверие за доставка на продукти на Apple или не?

Това е сайта на компанията: http://www.mteceletcricslimited.muncom.com/

Публикувано

Ако си балък - давай. Разкажи после да се посмеем.

Публикувано

Балъци в днешно време много, аз не съм от тях обаче, просто ми се видя адски нереално, а след като проведох и чат разговор с тях ми се стори още по-нереално. Не съм тръгвал да предприемам покупка от тях, но няма и никакви данни за тях в измисленият им сайт, което ме кара още повече да мисля, че си точат париците на хората. Някой може ли да ме ориентира към някой, които внася продукти на Apple на прилични цени тук в България?

Публикувано

Най-евтино излиза от английския ибей. Търси нови машини от top-rated sellers. Купувал съм от electronic-king (не помня дали точно така се пишеше, ще го потърся ако кажеш) macbook pro и всичко беше наред, че дори ми дойде с активиран apple-care. Една колежка също наскоро си взе про от същия продавач. Пристигат с dhl за няколко дни директно на вратата. Имат и best offer, чрез което може да спазариш леко цената и да избиеш доставката поне.

Публикувано (редактирано)

Благодаря ти за конкретната информация. :smile:

btw Под английски какво да се има напредвид? Великобитанският ebay?

Ако не те затруднявам, би ли дал линк? :smile:

Редактирано от Alxx®
Още веднъж чат жаргон и ще си до там.
Публикувано
:offtopic: Имам чувството, че в последно време хората си слагат някви произволни аватари/подписи и идея си нямат какво пише на тях или какво изобразяват... :tooth:
Публикувано

Уи'ър ол инглиш споукън :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...