beko Публикувано Декември 21, 2009 Публикувано Декември 21, 2009 Здравейте доста често от самосебе SSHІа се включва сам и ми хаби батерията , как мога да отстраня този проблем защото в досат често случи батерията ми пада за около ден ако не се сетя да изключа SSH-а Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 21, 2009 Публикувано Декември 21, 2009 Изтрий го от сидиа, рестарт и го качи отново ако държиш да го имаш. П.П. По принцип - при всеки On/Off или рестарт се включва сам. Цитирай
0 Adamov Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Аз съм си сложил от Cydia приложението Toggle SSH. И при on/off и при рестарт нямам проблеми с него и не се включва сам. Цитирай
0 stamatov Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Не съм сигурен че SSH-а ти хаби батерията, нека обясня накратко, защото много хора и в офиса мислят като теб: 99% от хората ползват OPENSSH (ако се използват други SSH проблема може и да съществува, но за OPENSSH не) OPENSSH няма собствен демон който да е постоянно включен, той просто е добавен към списъка на inetd демона (който пък е винаги активен). Ако inetd "види" че има заявка към openssh ще стартира sshd демона да я поеме. Когато се дисконектне ssh клиента, sshd процеса ще спре. На същия принцип е при Мак-овете. Накратко OPENSSH няма как да ти "точи" батерията, защото това го прави само sshd, но той не е активен през цялото време а само когато има конекция. Ако имаш други "благини" на iPhone-а които да държат sshd активен е друга история, но OPENSSH не пречи по никакъв начин. Цитирай
0 tonygti Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Аз съм си сложил от Cydia приложението Toggle SSH. И при on/off и при рестарт нямам проблеми с него и не се включва сам. Toggle SSH интегрира ли се в SBSettings и ще работи ли по същия начин като OpenSSH? Цитирай
0 Adamov Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Не се интегрира. Toggle SSH ти е контрол за пускане и спиране на SSH-a. Цитирай
Въпрос
beko
Здравейте доста често от самосебе SSHІа се включва сам и ми хаби батерията , как мога да отстраня този проблем защото в досат често случи батерията ми пада за около ден ако не се сетя да изключа SSH-а
5 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.