Adamov Публикувано Декември 21, 2009 Публикувано Декември 21, 2009 Здравейте приятели и Мак потребители. Тъй като получавам адски много молби на скайп за обяснение, за това как се работи с Мак, реших да направя няколко видео урока. Основните неща като за начало ги имам предвид и ще ги направя. Тази тема я пускам с цел, всеки който желае някое по-специфично (или не) нещо да бъде включено, да го напише тук. И още от сега искам да ви кажа, че от понеделник до събота съм на работа (като в събота съм до 14:00). В събота следобед и в неделя ще бъдат правени и пускани уроците. Весели празници ви желая Цитирай
deezel Публикувано Декември 21, 2009 Публикувано Декември 21, 2009 (редактирано) Ето две малко старички подобни видеа от мен. Редактирано Май 18, 2010 от pe6o666 Цитирай
Nistel Публикувано Декември 21, 2009 Публикувано Декември 21, 2009 Страхотна идея. Доста хора ще видят за първи път какво е това МАС ОS X. Аз лично бих искал да науча повече за програмата Automator. Така и не съм намерил достатъчно разбираеми описания как се работи с нея а възможностите и са почти неограничени .. Цитирай
alessandros Публикувано Декември 21, 2009 Публикувано Декември 21, 2009 Моите уважения . :clap 3: Цитирай
iviubaveca Публикувано Декември 26, 2010 Публикувано Декември 26, 2010 (редактирано) Страхотно е Можеше да кажеш че в spotlight може да се пресмята То е дреболия де, но все пак е нещо Иначе са страхотни видео-тата сигурен съм, че ще помогнат на много Очакваме с нетърпение част 3 Редактирано Декември 26, 2010 от iviubaveca Цитирай
angelovarna Публикувано Юни 21, 2013 Публикувано Юни 21, 2013 (редактирано) А ако ви се чете - можете да погледнете и сайта, в който пиша от време на време уроци, свързани с Mac OS X, Apple, iOS. //Не правя това с цел реклама, тъй като не печеля от сайта. Редактирано Юни 21, 2013 от angelovarna 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.