Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Проблем с Viber и Skype..

Въпрос

Публикувано (редактирано)

Здравейте,

Проблемът е там, че и двете приложения продължават да звънят в следващите 5 до 10 секунди след като някой ме набере и аз вдигна на обаждането.

При Viber е по-добре положението - само 4-5 сек. след вдигане продължава да се чува в слушалката как звъни, но при Skype е кошмар - отива до 15-20 сек.

Най- странното е, че това се случва само ако отговоря на повикванията от Springboard-а. Отговоря ли от Lock screen-а всичко е наред и както си е нормално - вдигна ли на обаждането и звъненето спира.

Забелязах още, че ако изключа опцията "View in Lockscreen" от нотификациите и за двете програми, проблемът изчезва в Springboard-а , но така губя възможността да отговарям от LockScreen-а.

Доста е дразнещо и за тези, които ме търсят защото в първите 5 до 20 секунди и те чуват все още сигнала за входящото позвъняване.

Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?

Пробвал съм преинсталация на програмите, хард ресет на телефона - не помагат..

Също така понякога при отговор на Skype повикване от SpringBoard-а , Skype-ът отговаря на повикването с включена икона за Speakerphone вместо Earpiece и не се чува нищо и от двете страни, докато ръчно не задам една от двете опции - Speakerphone или Earpiece. При отговор от Lockscreen-а този проблем не съществува и програмата винаги свдига на обаждането с включен Earpiece.

Телефонът е джейлбрейкнат с последния Absinthe 2.0.4

Редактирано от SpAwN

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Здравейте на всички.

Аз пък през уифи-то нямам никакви проблеми с вибер,но като е през 3G ми изписва че няма връзка с интернет.

Някой имал ли е същия проблем?

• 0
Публикувано

С турбосим ли си?

• 0
Публикувано (редактирано)

не съм с турбо сим.....отключих го от apple по имей.

Нито скйп нито вибер мога да използвам за разговори.

Трих акаунти,инсталирах наново ...но..... :thinking:

Редактирано от biser ivanov
  • 0
Публикувано

Изтрий ги, направи си реактивация на телефона и после ги инсталирай наново. При първото им пускане, ползвай нет от оператора!

• 0
Публикувано

не става и така....незнам вече какво да правя....

някъкви идеи :scratch:

• 0
Публикувано

Ъхъ. Рестор.

П.П. Пише се "някАкви" и изречение се започва с главна буква!

• 0
Публикувано

Звънят ми по вибер тел.ваобще не звъни после ми излиза като неприето?Снощи са звъняли чак тази сутрин ми излиза неприето,някой имали такъв проблем? ;)

• 0
Публикувано

Има и не само този проблем. Той не е и от сега.

• 0
Публикувано

Аско, за да звънне нормално, трябва да го оставиш да тропа във фонов режим, само че батерията ще избяга много бързо.

• 0
Публикувано

Пробвай на Wifi дали е така. При мен си работи без проблеми. Остана ли на 3G е ужас.

• 0
Публикувано

Да,току що пробвах само вифи,даже я изтрих и пак инсталирах и същата работа е!!

• 0
Публикувано

При мен вибера стоИ винаги включен във фонов режим и няма проблеми с консумацията на батерията. И разбира се не пропускам обаждания. Случва се да получа пропуснато, но то е веднага след като се е осъществило обаждането от отсрешната страна. Веднага може да се отреагира ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...