Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Имам следния въпрос. На оригиналния мейл клиент на iPhone 4 имам настроен гмайл, абв и два служебни мейла. Напоследък ползвам служебните доста активно и отварям доста атачманти. Накой са по 100-200к, но има и такива по 1-2 мв. Въпроса ми е всеки отворен атачмант би трябвало да се запазва някъде в телефона. Ясно ли е къде се запомнят или след като затворя атачманта той ще изчезне ли? Настройл съм да пази до 100 мейла назад. Когато достигне лимита от 100 мейла и започне да трие най-старите - това важи ли и за атачмантите, ако от тези мейли са отворени преди това. Да не след 2-3 месеца да изчезнат 1-2 Гб от телефона.

14 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

За атачмантите трябва да имаш опция "Open in". Така ги отваряш в различно от оригиналния мейл клиент приложение и си ги запазваш там.

• 0
Публикувано (редактирано)

Отварям ексел, уърд, пдф, текстови файлове и снимки. Никога не ме е питало с какво да ги отвори, а просто ги отваря. Дори в екселите ми показва отделните шитове на файла и мога и по тях да си влизам и гледам.

Редактирано от Asen_77
  • 0
Публикувано (редактирано)

Задържаш пръст върху атачманта и трябва да ти излезе...

Редактирано от chayanne
  • 0
Публикувано

Отваря "Quick Look" или "Cancel". На мен не ми е проблема с какво ги отваря. Аз ги гледам само с информационна цел, не пиша по тях и не ги променям - трябва ми само да ги гледам. Не се интересувам с какво ги отваря. Въпроса е да не ги трупа някъде като файлове когато съм ги отворил. Защото в гмайл за да отворя атачмант трябва да го свали и тогава го отваря. В служебните мейли просто го отваря без да дава каквито и да е признаци на сваляне. Пак казвам не ме интересува как ги отваря, а да не пълни телефона с тези файлове.

• 0
Публикувано

Сваля ги в телефона - предполагам някъде в системните папки на mail app, но дали ги пази след триене... нямам джейл и не мога да проверя.

• 0
Публикувано

ОК мерси много. Ще поровя довечера да потърся някъде дали ги пази. И за мен е логично да ги сваля, но къде и дали ги пази ще видим. Мерси :)

• 0
Публикувано

private/var/mobile/Library/Mail/оттук търсиш по имената на акаунтите.

• 0
Публикувано

А дали след като почне да трие старите мейли повече от 100 броя ще трие всичко за тях?

• 0
Публикувано

Вероятно да, но лимитът не беше ли 200?

За да не ти зачезнат, знаеш - копи/пейст в Медиа/Даунлоудс(напр.) и те така...

• 0
Публикувано

Да систематизираме информацията:

private/var/mobile/Library/Mail/ - в тази папка се намират всички акк от мейла и във всеки от тях има папка Вход и Изход. Вътре има и папка Атачмент в която се намират всички проверени атачманти в отделни папки. Направи ми впечетление че папките с атачмантите не бяха толкова много, което ме води на мисълта, че всъшност може би когато трие мейлите над настроения лимит за показване - трие и самите атачманти.

За настройките на мейла можеш да си настройш колко мейла да пази (което важи за всички настроенни акаунти) като избора е 50, 100, 200, 500 и 1000 мейла.

Като го ползвам известно време ще видя как са нещата с триенето, но на първо четене изглежда че ги трие.

Мен това ме устройва напълно, защото атачмантите който гледам са актуални само за деня и на следващия ден са напълно различни :)

• 0
Публикувано

С цел,да не отварям нова тема - имам въпрос за mail.app:

На Iphone 4 ФО,след рестор и set up as new , въвеждам си акаунтите(служебен и gmail),верифицира ги,но като отворя mail.app стои

на бял екран и крашва.

Има ли нещо,което пропускам или пак рестор?

• 0
Публикувано

Има, Just boot. ;)

• 0
Публикувано

Омазал си нещо.Давай отново.

Ако е с Jail - колегата ти отговори.

• 0
Публикувано

След неуспешен джейл,направих рестора!Ще пробвам пак по-късно!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...