JVV Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 Ремуувнах го и аз. Иначе с ентусиазъм го търсих в американския стор. Цитирай
ortortor Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 Тествах на ipad -а ,няма големи предимства пред сафари ,за бързина немога да преценя ,но ми направи впечатление ,че може да върви звук от youtube отворен в таб и да си цъкам друго нещо в друг таб,клипа продължава да си върви Цитирай
inutero Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 (редактирано) Не мога да ви разбера какво ви харесва на смотаният Chrome... Нито за Win,нито сега за iOS превъзхожда Safari-то и Mozilla-та. Въпреки това,всеки си има правото на личен избор и вие си преценявайте. Малксимално опростен дизайн, максимална бързина и пъргавост. Аз като един виден минималист това търся и го намирам в Chrome за Win.. Виж за iOS... да се надяваме, че в бъдеще ще се подобрят нещата Колкото до клипа...никак не е трудно да се манипулира спийд теста..ако например айфоните са 4 и 4S или този с хрома е натоварен с други включени приложения. На тия дето правят ревютата им се плаща Редактирано Юни 29, 2012 от inutero Цитирай
JVV Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 Т.е според теб Browsermark се манипулира и твоето набито око хвана измамата? Chrome е видимо по-бърз от Safari, нали така? Цитирай
kawabiker Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 Не че нещо, ама аз още вчера направих сам за себе си тест на моя телефон и на жената и за мен Хром е по-бърз . Четейки някои коментари , почвам да си мисля , че поради факта че Андроид е производно на Гугъл , Хром е производно на Гугъл , се получава - Хром е скапан щот може и да е равен на Андроид ! 1 Цитирай
inutero Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 (редактирано) Т.е според теб Browsermark се манипулира и твоето набито око хвана измамата? Chrome е видимо по-бърз от Safari, нали така? Не, просто казвам, че такива тестове МОГАТ да бъдат манипулирани. Нали се сещаш, че никой не прави любимия ти айфон и милионите приложения на добра воля?! Всичко е добре прикрит маркетинг и война за продажби. Междувпрочем се разрових в канала и се оказва, че въпросния клип е тест при който Сафарито е на 4s а Хрома на 4, оттам идва разликата. Преди това има друг клип, при който Сафари е на 4 а Хром е на 4s. 4s се представя по-добре заради по-мощния си процесор, нещо, което ще убегне на не-разбиращите английски език. Редактирано Юни 29, 2012 от inutero Цитирай
eek Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 Какво значи по-бърз когато става въпрос за някакви си стотни. Всичко е въпрос на навик, но е доста приятно и удобно направен Цитирай
JVV Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 (редактирано) Не, просто казвам, че такива тестове МОГАТ да бъдат манипулирани. Нали се сещаш, че никой не прави любимия ти айфон и милионите приложения на добра воля?! Всичко е добре прикрит маркетинг и война за продажби. Междувпрочем се разрових в канала и се оказва, че въпросния клип е тест при който Сафарито е на 4s а Хрома на 4, оттам идва разликата. Преди това има друг клип, при който Сафари е на 4 а Хром е на 4s. 4s се представя по-добре заради по-мощния си процесор, нещо, което ще убегне на не-разбиращите английски език. На iPhone4 е Safari е два пъти по-бърз. Ти тества ли с browsermark двата браузъра или просто така си ляляш, гледайки клипчета и обяснявайки ми от къде била идвала разликата? Дали да не вземеш да си смениш тона? Редактирано Юни 29, 2012 от JVV Цитирай
mariankata Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 А на browsermark може ли да се вярва? Chrome бил два пъти по-бавен от Safari?... А като същия browsermark изкарва Puffin четири (4) пъти по-бърз от Safari?... На кой к'вото му харесва... Цитирай
JVV Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 Дай да оставим екстриймли фаст клауд компютинг рендващите браузъри на страна за сега... http://itunes.apple.com/us/app/puffin-web-browser-free/id472937654?mt=8 Цитирай
mariankata Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 'айде и тая тема отиде flushed away... Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 30, 2012 Публикувано Юни 30, 2012 На мен ми е точно през..антената за сравнителни тестове и кой е по - по - най. Сафари ме кефи още когато бях пц юзър и все така с кеф си го ползвам. На хромчето му е дървен интерфейса и никога не ми е харесвал, не ми хареса и в iOS. Цитирай
Serengeti Публикувано Юни 30, 2012 Публикувано Юни 30, 2012 С fullscreen for safari същия ми харесва повече! Цитирай
Dean Публикувано Юли 7, 2012 Публикувано Юли 7, 2012 Аз пък от както излезе хрома не съм пипвал сафарито.Хрома ми идва по-бърз,по-красив и по-практичен заради инкогнито режима :Д Харесва ми много! Цитирай
orbitalen Публикувано Юли 7, 2012 Публикувано Юли 7, 2012 (редактирано) Settings -> Safari -> Private Browsing -> On. Има го ако не се лъжа от iOS 5.0 насам. Редактирано Юли 7, 2012 от orbitalen 2 Цитирай
killer4o Публикувано Юли 7, 2012 Публикувано Юли 7, 2012 Е да, но трябва да излизаш от браузъра, да затваряш табове. При chrome е по-добре реализиран. Цитирай
inutero Публикувано Юли 31, 2012 Публикувано Юли 31, 2012 Първия път като ползвах Хром на телефона си изтрих някои отметки, като фейсбук например, понеже си го имам като приложение, а не обичам излишни неща. Оказа се, че отметките са синхронизирани и въпреки, че спрях синхронизацията от настройките в гугъл профила си пак понякога октривам, че отметките са ми разместени на лаптопа. Някой друг да има такъв проблем?! Цитирай
londongunner Публикувано Юли 31, 2012 Публикувано Юли 31, 2012 Да при мен се получи същото разместване - решение ,спрях синхронизацията :-) Цитирай
Nick Snow Публикувано Август 1, 2012 Публикувано Август 1, 2012 Има ли начин да ползвам тази функция с хРома? Цитирай
SpiceBoy Публикувано Август 1, 2012 Публикувано Август 1, 2012 Не, това си е функция на Safari. Цитирай
chayanne Публикувано Август 2, 2012 Публикувано Август 2, 2012 Можеш да ползваш това: http://bgiphone.com/topic/10505-offline-pages/#entry166751 Цитирай
DaDurty Публикувано Март 4, 2013 Публикувано Март 4, 2013 What's New in Version 25.0.1364.86 • Long press on the back button to quickly access any page in your tab history • Share a web page via Messages And of course: stability / security improvements and bug fixes п.с. на мен лично ми крашва след update на iPhone 5 6.1.2 и iPad mini 6.1, и двете устройства са jailbreak-нати, нямам в момента къде да тествам на устройство без jail Цитирай
victor11 Публикувано Март 4, 2013 Публикувано Март 4, 2013 Никакъв проблем без джейлбрейк. С джейлбрейк при всички крашва. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.