mishocs Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 На 27.06. се навършиха 5 години от излизането на първия iphone За 5 години са продадени над 250 милиона бройки от всички модели на стойност около 150 милярда . п.п Добра бройка а )))) . 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 Честито и на теб тогава Един ден след мен си. 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 Честито на теб, честито на iPhone, честито на всички имащи удоволствието да ползват iPhone, честито на всички който носят името Петър, Павел и производните им и най-вече честито на Apple - за изкараните 150 милиарда и последващите вероятно още няколко пъти по толкова следващите няколко години 4 Цитирай
negozanimavai Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 Честито на всички, да са ни живи и здрави машинките. 1 Цитирай
stoilovlubomir Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 Честито на всички които има какво да празнуват)) А снимката показва,че е крайно време за промяна на размера на дисплея)) Дано следващият модел да предлага опция с по-голям размер! PS...Защо 4S e сложен бял....Сигурно да се набива повечко спрямо 4:))) Аз вече забелязвам как много мой приятели подразнени от факта че са броили пари за S,а дизайнът и много от нещата ги има и в 4 сочат антената,която е като превръзка за глава)) Нека всички да попитат Сири-то какво ще е следващото поколени и дали е по-добър от 4:))) Страшни воцове излизат)) Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 На 27.06. се навършиха 5 години от излизането на първия iphone Нещо си се объркал: The first iPhone was unveiled by Steve Jobs, then CEO of Apple, on January 9, 2007,[1] and released on June 29, 2007. Моят първи iPhone е купен от арабски търгаши в деня на пускането от Епъл ритейл стор Ню Йорк. После през Дубай, та при мен Извадката е от wikipedia. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 Викам, да преправите заглавието на "Честит рожден ден на Apple iPhone" , че има InfoGear и Linksys iphone преди това 2 Цитирай
asen4o0 Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 Честито ни! Тези с 4S-ките да честитят и на СИРИ! Цитирай
Jorky_pld Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 Наистина сякаш беше вчера... Честито на всички празнуващи! Цитирай
bobolino Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 "КУЛТОВА" , ама пък какво не е така в днешно време? Цитирай
Anton Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 А снимката показва,че е крайно време за промяна на размера на дисплея )) Дано следващият модел да предлага опция с по-голям размер! :smile:)) Точно тази снимка трябва да ти показва, че промяна в размера на екрана няма да има ЧРД не на iPhone, а на началото на революцията в сегмента на smartphone-ите. 1 Цитирай
JVV Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 Важното е да има трезви незомбирани смарт и куул потребители, които да набиват канчетата на всяко заблудено зомби. Те са светнати илюминати, които са имали рядката възможност да пипнат андроид дивайс със хюдж скрийн и уиджети. Аман!!! 2 Цитирай
mishocs Публикувано Юни 29, 2012 Автор Публикувано Юни 29, 2012 Не виждам защо една обикновенна тема ,която просто споделя , че iphone е направил 5 години (публикувана в форум за iphone) ви озлобява толкова и веднага тръгвате на лов за зомбита,това е една новина просто .Всичко до което се стига са 2 неща във всички теми напоследък АМАН вече 1. Андроид vs Apple 2.Zombieland apple user Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 29, 2012 Публикувано Юни 29, 2012 На който не му харесва, ДГД и да ходи в дроид форума ни, или аллфорсмарт... 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 30, 2012 Публикувано Юни 30, 2012 Аз, съвсем зомбирано го забърсах с парцалче, да ми лъсне за празника, даже и на зарядното го слагах(в контакта!) 2 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 30, 2012 Публикувано Юни 30, 2012 Аз пък си го сложих на dock-а моят и цяла вечер си пих с него и едни приятелчета. Накрая само той не падна под масата. Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 30, 2012 Публикувано Юни 30, 2012 Ха честити ни 5 годинки с най-доброто устройство на пазара 5 години търся с какво по-добро да го сменя, но не успявам да намеря достоен! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.