Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Току-що забелязах че нещо на дисплея ми свети по-ярко в горната част. Телефона нито съм го изпускал, нито съм го тероризирал по някакъв начин.. Не мога да разбера какво точно представлява, защото досега никога не ми се е случвал подобен проблем на никакво устройство (било то телефон или монитор..). Ето едно видео:

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Някой може ли да ми каже това какъв пиксел се води - заседнал или мъртъв? Само на светли фонове се вижда, на черно - хич. Може ли да се оправи или да се подобри положението по някакъв начин освен смяна на дисплея? Как може да се е получило с нормална употреба на телефона, който вече е на малко над година.. Обикновено такива проблеми с пиксели се появяват веднага или никога (или поне така съм чувал)..

Публикувано

Не мяза на мъртъв пиксел. Слабо място по екрана да кажем. На слънце да си го държал?

Публикувано (редактирано)

Не съм. Ако е заседнал, може ли да се оправи по някакъв начин? Във форума има една друга подобна тема и там се споменава pixelmetrist. Намерих я едвам едвам, но не иска да се инсталира. (ipa)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

Това не е пиксел, а слабо място в подсветката, друг вариант освен сервиз и замяна с нов нямаш в случая.

Публикувано

Нещо такова ще да е. Пикселите на този дисплей са неразличими с просто око.

Публикувано

На мен такова нещо ми се получи на новия IPad ! Всъчност не се получи,а още със стартирането го имаше! Гадна работа е! Върнах го за смяна!Аз на моят iPhone пък пък имам едно дребно нещице в единият ъгъл,но е видно,че е засъхнало на стъклото и не е дефект на дисплея! Стискам зъби и за други неща,защото може да скоча от трън на глоГ :smile: Абе,аз лично забелязвам доста слабости по Apple устройствата,главно по дисплеИте! Голяма свинщина е и много нерви коства!Естествено за тези които държат на перфектно устройство и вид,аз съм от тях....Други не им пука,чак им се кефя на нервната система :smile:

Публикувано

Малко ъпдейт относно "проблема". Поръчах нова батерия за 4-ката, понеже на старата й падна здравето с 20%. Смених я и проблемът с подсветката изчезна.. Не знам как и защо, но съм доволен :)

Публикувано (редактирано)

Противно на всякаква логика... Ами - честито!

Редактирано от SpAwN

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...