BulgarianSS Публикувано Юли 1, 2012 Публикувано Юли 1, 2012 (редактирано) Искам да ви представя едно приложение направено от фирма Stenik: Ако често ти се случва да забравиш именния ден на твой приятел, приложението „Честит имен ден“ е точно за теб! След като инсталираш приложението „Честит имен ден!“ на телефона си, всеки ден то ще те подсеща за всички именници, които празнуват на този ден и ще те информира кой от приятелите ти, присъстващи в твоя телефонен указател, има имен ден. Избери някое от готовите пожелания и го изпрати като текстово съобщение на твоя приятел, напиши му свое пожелание или просто му се обади. Да бъдеш в час никога не е било толкова лесно. Забавните идеи са от нас - гаранция, че ще ти е интересно! Възможности: •Календар на текущата година с всички празници за именни дни •Пълен списък с именниците за всеки празник •Автоматично търсене на именници в твоите контакти •Списък със забавни sms честитки, които можеш да изпратиш на именниците Приложението е много удобно,също така и безплатно. http://itunes.apple....d537992410?mt=8" target="_blank"> Редактирано Юли 1, 2012 от arm11 4 Цитирай
arm11 Публикувано Юли 1, 2012 Публикувано Юли 1, 2012 Видях го тази сутрин и имам две препоръки към автора, който дано чете и тук. 1. Колкото и да изключвам известяването, то пак си остава на "ON" 2. Нещото, което ме накара да изтрия приложението бе смс-ите, който като цяло са доста идейна функция, но са написани на най-гадната шльокавица с 4-ки и 6-ци. Бляк! 3 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юли 1, 2012 Автор Публикувано Юли 1, 2012 Arm,познавам разработчиците-ще им предам думите ти @Arm11 Казаха ми,че ще оправят това с напомнянията,а за смс-ите ще ги сменят. Остава да чакаме ъпдейт. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.