Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Значи имам следния проблем: със iphone 4S съм фабрично отключен и обнових до версия 5,1,1.Всичко точно до момента в който сложа карта на yoigo/испански оператор в испания съм/ проблема е че не мога да провеждам разговори входящи и изходящи както и не мога да изпращам text sms.Обхват има 3G има дори и мобилния интернет върви.С други оператори работи.Някакви идеи.Downgrade нестава няма запазени shsh :(

22 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Тая карта нещо?! Платено ли е всичко, работи ли?

• 0
Публикувано

През iTunes ли ъпдейтна или със свален предварително firmware?

• 0
Публикувано

Платена е явно, нетът вървял. Смени сим-а.

• 0
Публикувано

През iTunes ли ъпдейтна или със свален предварително firmware?

Първо пробвах със свален след това наново чрез Itunes

А относно картата си работи перфектно . Рових по интернет и се оказа че това е бъг във 5,1,1 мн хора се оплакват към различни оператори дори и при Iphone 4,просто незнам как се оправя и има ли начин изобщо :((((

• 0
Публикувано

Нов рестор в дфу?

• 0
Публикувано (редактирано)
Престани да цитираш преходно мнение!

И това го пробвах и reset network settings каквото се сетя но не тръгва

Редактирано от Grievous
  • 0
Публикувано

Щом е 4s, най-вероятно е в гаранция, а щом си в Испания, нищо не ти пречи да го занесеш на някой genius в Apple store да си блъска той главата. А ако върви с други карти, може да поискаш нова от оператора си.

• 0

Не цитирай предходно мнение!

Телефона не е нов

Редактирано от SpiceBoy
  • 0
Публикувано

Дори да не е нов, гаранцията на Apple е 1 година, а 4S беше пуснат в продажба преди 8 месеца. Ако имаш предвид, че си го взел втора ръка и човекът, от когото си го купил не може да намери гаранцията, остава ти вторият вариант - да си вземеш нова карта от оператор.

• 0

Здравейте,ще ви помоля за спешна помощ! Донесоха ми подарък един iPhone 4s от Англия, но са скапали софтуера,нещо не тръгва понякой път забива на ябълката ,по някой път направо се ресва! Явно са бърникали бая тела. Според мен би трябвало да е със 5.1.1, пуснах със iTunes ръчен рестор 5.1.1 но нещо пише

"This Device Isn't Eligible For The Requested Build", пробвах със хостовете същата работа ,неще и неще! Знам ,че ако го вдигна на 6.0 ще стане 100% ,но проблема е ,че не искам още 6.0 (няма джейл за него).

Тела е ФО

Factory Unlocked UK

MD235B/A - 16GB Black

MD242B/A - 32GB Black

MD258B/A - 64GB Black

MD239B/A - 16GB White Моят Модел

MD245B/A - 32GB White

MD261B/A - 64GB white

Пробвах под Mac и Windows! Ще ви бъда благодарен ако ми помогнете да разреша случая, да мога да се нарадвам на подаръка си!

Редактирано от iMan
  • 0
Публикувано

Ако не е бил джейлван преди и докато е бил с 5.1.1- нямаш никакъв шанс да качиш нищо друго освен 6, тъй като по- ниските версии не се подписват вече от Apple.

• 0

Еми така и направих ,вдигнах го на 6.0 и нямаше никакви проблеми! Явно не е джейлван никога айфона . Усетих ,че накрая ще мирише на 6.0! Но сега имам друг проблем. Уж телефона е ФО пък не се активира. В кашона пише този модел MD239B/A - 16GB White! А в този сайт пише ,че телефона е ФО от Англия http://www.gsmreload...list-14722.html

Вече незнам какво да кажа, даже вече се съмнявам в кашона дали е на телефона! Къде бъркам?

No SIM Card Installed , insert a valid SIM with no PIN lock to activate iPhone > Activation Failed ,Pease insert a SIM card > Try Again!

Сложил съм глобулска карта, но явно се оказа ФЗ.

Пробвах и методи за Активиране ,но без успех.

1t4ikk.png

Редактирано от iMan
  • 0
Публикувано

Телефона ти е заключен към O2 или Three, Англия или Ирландия. Това не е на 100%, но е над 50! Доста неща не са ти ясни и се чудя защо се захващаш така смело и нетърпеливо;)

• 0
Публикувано

Не ми е за първи път да оправям Apple продукти,но този ми дойде без много информация да знам за него! А за смелоста, така или иначе не бачкаше телефона,сега поне работи макар и със SETUP меню :D знам ,че скоро ще има джейл за iOS 6 и Активация. Така ,че няма да чакам много ,поне за сега ще го използвам като iPod ! :D

• 0
Публикувано

Някой път човек има късмет и "оправя" това, онова. Има Гевей за 4s и ios6. Има и фабрично отключване. За джейла не разчитай чак толкова;)

• 0
Публикувано

Някой път човек има късмет и "оправя" това, онова. Има Гевей за 4s и ios6. Има и фабрично отключване. За джейла не разчитай чак толкова ;)

За отключване знам ,че скоро няма да стане! А и сигурно му се вдигна бейсбенда и сега са намалени шансовете за ънлок дори и със гевей!

• 0
Публикувано

Има екс сим за 3.0.4(рови в обявите), само че ще ти трябва и карта на оператора за активирането.

• 0
Публикувано

КазъАл съм на братовчеда, да ми донесе 2 сим карти , на о2 и ,3 ! Ще го чакам него няма как, ще идва след 2 седмици.

• 0
Публикувано

Здавейте, проблемът ми е горе-долу същият, като на iMan (коментар 11), но с тази разлика, че тела е бил ( не е мой) 6.0.1 JB, iPhone 4S, и след ъпдейт през iTunes забива на иконата на iTunes и кабелчето. Пробвах рестор в DFU с актуалния фърмуеър 6.1.3, но ми излиза същото съобщение, като на iMan, "This Device Isn't Eligible For The Requested Build". Търсих из форума за подобен проблем, но намерих само тази на iMan. Моля за вашата помощ, за което предварително ви благодаря. Поздрави на всички.

• 0
Публикувано

Ако хост файлът ти е наред, значи Епъл са спряли сървърите защото започват да сийдват 7.

• 0
Публикувано

Съмнява ме да стане преди официалното му представяне. Може да пробваш на друг компютър.

• 0
Публикувано

Благодаря ви за помощта, само още едно питане. Трябва ли iTunes да бъде актуализиран до последна версия, защото отдавна не съм го актуализирал заради моя iPhone 3G, че е стар модел вече? Благодаря още веднъж.

След като смених компютъра, нещата си дойдоха на мястото. Ресторнах до актуалната версия( 6.1.3), което не е добра идея, но пък поне ще може да се ползва телефона , като такъв. Още веднъж благодаря за помощта ви. Бъдете здрави. Поздрави на всички.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...