pepo1919 Публикувано Юли 12, 2012 Публикувано Юли 12, 2012 Здравейте, проблема е следният-експортвам контактите от Outlook във csv файл,който след това да импортна в gmail,но импортирането не се получава(не дава и никаква грешка)!Дали пропускам нещо! П.п.Това се случва под Win7. Цитирай
orbitalen Публикувано Юли 12, 2012 Публикувано Юли 12, 2012 С Outlook аз лично имах доста проблеми поради факта, че много от телефоните са ми с custom лейбъли и Outlook въобще не ги "хващаше". Защо не ги синхронизираш директно с Google (през iTunes)? Цитирай
pepo1919 Публикувано Юли 12, 2012 Автор Публикувано Юли 12, 2012 Няма как,контактите трябваше да ги извлека от един стар Самсунг(с блокирал тъч)и единствения вариант беше Outlook. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 12, 2012 Публикувано Юли 12, 2012 Аз не разбрах, искаш да ги сложиш на iPhone ли? Цитирай
pepo1919 Публикувано Юли 12, 2012 Автор Публикувано Юли 12, 2012 Не,Outlook е моята поща,а трябва да се прехвърлят в gmail на съпругата ми!Цялата простотия дойде от там,че като се скапа Самсунга това беше единственият начин за запазване на контактите! Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 12, 2012 Публикувано Юли 12, 2012 Заобиколен начин: бекъп-ни си нещата от твоя телефон и изтрий контактите, експорт на контактите на жена ти във vcf(не помня аутлуук-а дали можеше vcf и фончето дали може да отваря csv), изпрати ги като прикачен файл до мейла на телефона, отвори файла с телефона за да влязат в контактс и после синхронизирай с гугъл акаунта на жена ти(чрез гмейл или гугъл синк ап). После, предполагам знаеш как да си върнеш твоите? Правих такава врътка миналата година, за да кача контакти от стар комп в гугъл и оттам на едно хтц. Цитирай
pepo1919 Публикувано Юли 12, 2012 Автор Публикувано Юли 12, 2012 И на мен крайната цел е едно хтц.Ще пробвам като се прибера,въпреки,че не искам тела ми да е "замесен"! Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 12, 2012 Публикувано Юли 12, 2012 Ахам Щом е замесено хтц е лесно бре - виж в гугъл плей, имаше приложение което отваря csv и vcf. Копваш ги на картата памет и оттам ма'аш с приложението 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Юли 12, 2012 Автор Публикувано Юли 12, 2012 Идеята ми беше,да се оправя с контактите и край със support-a,все пак е нейният тел.Както казвате - да почете и тя малко:) Всичко е наред,Alxx-благодаря за пореден път!Само трябваше да конвертирам от csv на vcf! П.п.Трийте смело! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.