graver Публикувано Юли 12, 2012 Публикувано Юли 12, 2012 (редактирано) Walk2Help Category: Social Networking Version: 1.0 8 MB Seller: DAVID Holding Price: Free LANGUAGES: English REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iPhone OS 4.1 or later. Кратко описание: Walk2Help измерва изминатото разстояние при ходене и го преобразува във виртуални точки. Тези точки се използват за подпомагане на различни благотворителни каузи, които имат за цел да съберат определено количество точки. След като точките бъдат събрани, спонсорът на каузата изпълнява своето обещание. Малко повече: Walk2Help е изцяло български проект, в момента има версия за Android и Windows Phone 7. iPhone версията разработвам изцяло аз, като вече е approve-ната от Apple и ще я пуснем в AppStore-a безплатно в началото на следващата седмица. Ще се радвам на Вашия feedback, който може да пускате както директно от приложението така и от уеб сайта http://walk2help.com. За момента версия 1.0 е само на английски език, но следващия update, ще има българска локализация, както и много нови възможности. P.S. Ще update-на темата с линк, когато е available в AppStore-а. Редактирано Юли 12, 2012 от graver 9 Цитирай
Monro Публикувано Юли 16, 2012 Публикувано Юли 16, 2012 Интересно изглежда, одобрявам подобни цели. Ще го чакам, за да го опитам Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юли 16, 2012 Публикувано Юли 16, 2012 Интересно,стига в действителност спонсорите да изпълняват обещанията си. 1 Цитирай
dachevradoslav Публикувано Юли 16, 2012 Публикувано Юли 16, 2012 (редактирано) Аз разбрах за тази инициатива през месец март по време на TEDxNBU и бях впечатлен от идеята. От тогава чакам с нетърпение приложението и за нашите машинки! ПП: Не е ли по-добре темата да отиде в секцията с българските приложения? Редактирано Юли 16, 2012 от dachevradoslav Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 16, 2012 Публикувано Юли 16, 2012 Приложението преведено ли е на български? 1 Цитирай
dachevradoslav Публикувано Юли 17, 2012 Публикувано Юли 17, 2012 (редактирано) Приложението е налично в AppStore-a ! Редактирано Юли 17, 2012 от dachevradoslav Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 17, 2012 Публикувано Юли 17, 2012 Май няма български, българското приложение. За съжаление. Цитирай
RedjepBairam Публикувано Август 3, 2012 Публикувано Август 3, 2012 Не може ли да се направи версия и за по-старите фирмуери 3.х Цитирай
Wayward Публикувано Август 3, 2012 Публикувано Август 3, 2012 Не го намирам в стора,а като цъкна на линка и Your request ......Някакви идеи Цитирай
arm11 Публикувано Август 4, 2012 Публикувано Август 4, 2012 И при мен си излиза, няма проблеми. Цитирай
s0urce Публикувано Август 4, 2012 Публикувано Август 4, 2012 Абе всичко е 6 ама защо няма цели няма спонсори ли какво ? пълен застой от 1 месец Цитирай
Wayward Публикувано Август 5, 2012 Публикувано Август 5, 2012 Ясно е,че при вас е Ок.Обаче въпроса ми е защо при мен не е и на какво може да се дължи.Имам съмнения,че нещо App Store-a ми бърка акаунтите Us/Bg както преди за updates. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 5, 2012 Публикувано Август 5, 2012 Смисълът е в това освен да помогнем и да се раздвижим. За жалост наистина няма каузи и аз и жена ми го разкарахме макар и многото събрани точки. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.