Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, искам да си купя Camera+ и някой други апчета от апстора, ама нямам кредитна карта. Какви са ми опциите, с уговорката, че джейлбрейк не е вариант.

Има ли в БГ нещо като гифт ваучер, който да мога да купя кеш и става ли с оная временната карта VISA, която Изипей предлага? Други варианти?

Публикувано

Даваш кеш на някой с пари в акаунта и той ти подарява програмата (App Store - App Name - Give as a Gift) и посочва твоя акаунт.

Публикувано

Благодаря, но проблема е, че в близкото ми обкръжение няма хора с айфони :o Други идеи?

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Ще използвам тази тема за да попитам има ли вариант да подаря на приятел (или на неприятел - без значение) програма или приложение, което аз съм си купил и инсталирал?

И, разбира се, ако има, как става номера...

Благодаря на отзовалите се!

пп. Имам предвид да го купя и за него, а не да заобикалям плащането...

Публикувано

Аз така съм правил подаръци, няма никакви проблеми. Не е задължително и ти да си го купил, просто избираш приложението и изпращаш като подарък.

screenshot20121012at105.png

Публикувано

Перфектен си!!!

Благодаря! :smile:

пп. При него ще си се води вече платено и нататък няма да има грижи с ъпдейтите, нали?

Публикувано

Да, на практика приложението е платено.

Публикувано

Да попитам и аз. Като gift-неш на някого апп, на него какво му изписва. Мейл ли получава? Badge в app store?

Публикувано

На мен ми дава да му пратя мейл - кой го изпраща, самия мейл да попълня и има място за текст придружителен.

Явно получава линк към стора за да изтегли приложението...

Така си мисля поне.

Публикувано

Има начин приятел да ти подари сума, като получаваш на мейл "Redeem code" с който си го активираш, към акаунт по избор.

Влиза се в HOME на iTunes store и в десния панел има бутон "buy itunes gifts"

post-7417-0-96920100-1350119126_thumb.pn

от там вече се избира "Email gift certificates"

post-7417-0-78162900-1350119154_thumb.pn

Публикувано

Вероятно има значение от кой, за кой стор е гифт-а. Аз имах случай с "iGO EUROPE" от Бг стора, изпратена като гифт на US акаунт на разреши инсталирането. Поиска акаунт в друг стор. Дано информацията помогне на някой.

Публикувано

Ако не се бъркам правене на gift от българския магазин важи само за него. Т.е. от който магазин се закупи - само за същия.

Така е и положението с gift cards - например купувам си такава карта от Америка и мога да я ползвам само с акаунти, регистрирани там.

Иначе ако не искате да си слагате картите в iTunes - вече доста наши банки предлагат виртуални карти - дават ти номер на карта и 3-цифрен код, вътре зареждаш 20,50,100 лв (примерно) и регистрираш. Така няма как да се изтегли по-голяма от заредената вътре сума.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...