inutero Публикувано Юли 18, 2012 Публикувано Юли 18, 2012 Здравейте, искам да си купя Camera+ и някой други апчета от апстора, ама нямам кредитна карта. Какви са ми опциите, с уговорката, че джейлбрейк не е вариант. Има ли в БГ нещо като гифт ваучер, който да мога да купя кеш и става ли с оная временната карта VISA, която Изипей предлага? Други варианти? Цитирай
mariankata Публикувано Юли 18, 2012 Публикувано Юли 18, 2012 Даваш кеш на някой с пари в акаунта и той ти подарява програмата (App Store - App Name - Give as a Gift) и посочва твоя акаунт. 1 Цитирай
inutero Публикувано Юли 18, 2012 Автор Публикувано Юли 18, 2012 Благодаря, но проблема е, че в близкото ми обкръжение няма хора с айфони Други идеи? Цитирай
algor Публикувано Октомври 12, 2012 Публикувано Октомври 12, 2012 Ще използвам тази тема за да попитам има ли вариант да подаря на приятел (или на неприятел - без значение) програма или приложение, което аз съм си купил и инсталирал? И, разбира се, ако има, как става номера... Благодаря на отзовалите се! пп. Имам предвид да го купя и за него, а не да заобикалям плащането... Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 12, 2012 Публикувано Октомври 12, 2012 Аз така съм правил подаръци, няма никакви проблеми. Не е задължително и ти да си го купил, просто избираш приложението и изпращаш като подарък. 1 Цитирай
algor Публикувано Октомври 12, 2012 Публикувано Октомври 12, 2012 Перфектен си!!! Благодаря! пп. При него ще си се води вече платено и нататък няма да има грижи с ъпдейтите, нали? Цитирай
johnnybravo Публикувано Октомври 12, 2012 Публикувано Октомври 12, 2012 Да, на практика приложението е платено. 2 Цитирай
strangesamedogma Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Да попитам и аз. Като gift-неш на някого апп, на него какво му изписва. Мейл ли получава? Badge в app store? Цитирай
algor Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 На мен ми дава да му пратя мейл - кой го изпраща, самия мейл да попълня и има място за текст придружителен. Явно получава линк към стора за да изтегли приложението... Така си мисля поне. Цитирай
roll2puff Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Има начин приятел да ти подари сума, като получаваш на мейл "Redeem code" с който си го активираш, към акаунт по избор. Влиза се в HOME на iTunes store и в десния панел има бутон "buy itunes gifts" от там вече се избира "Email gift certificates" Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Вероятно има значение от кой, за кой стор е гифт-а. Аз имах случай с "iGO EUROPE" от Бг стора, изпратена като гифт на US акаунт на разреши инсталирането. Поиска акаунт в друг стор. Дано информацията помогне на някой. 1 Цитирай
Vancuver Публикувано Октомври 14, 2012 Публикувано Октомври 14, 2012 Ако не се бъркам правене на gift от българския магазин важи само за него. Т.е. от който магазин се закупи - само за същия. Така е и положението с gift cards - например купувам си такава карта от Америка и мога да я ползвам само с акаунти, регистрирани там. Иначе ако не искате да си слагате картите в iTunes - вече доста наши банки предлагат виртуални карти - дават ти номер на карта и 3-цифрен код, вътре зареждаш 20,50,100 лв (примерно) и регистрираш. Така няма как да се изтегли по-голяма от заредената вътре сума. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.