ML16 Публикувано Декември 27, 2009 Публикувано Декември 27, 2009 Имам следният проблем, на служебният компютър, който е с Windows Vista имам proxy настройки в IE, които ги ползвам на работа. В къщи използвам Firefox без такива настройки. След като си инсталирах iTunes той приема настройките на IE по подразбиране и не може да се върже към Интернета в нас. Имали начин да го накарам да не ги ползва, като се има предвид, че нямам права да пипам proxy настройките в IE. Мерси предварително! Цитирай
zviara Публикувано Декември 27, 2009 Публикувано Декември 27, 2009 Предполагам, че ако си качиш примерно гугъл хром и му дадеш да ти е браузър по подразбиране, няма да имаш повече проблеми. Т.е. смени дифолт браузъра и пробвай пак. Цитирай
ML16 Публикувано Декември 28, 2009 Автор Публикувано Декември 28, 2009 Мерси, но това го пробвах и не оказа ефект. Аз реших проблема като ми дадоха права да си спирам proxy-то. Иначе според мен е тъпо, че самия iTunes няма настройки за това. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.