Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Привет,

в mail.app имам gmail-ски акаунт и служебен акаунт. "Проблема" е, че като реша да пратя мейл при търсенето на контакти ми вади стари мейли за определен контакт. Примерно искам да пратя мейл на Петко (преди няколко дни съм му променил меил адреса от Петко@абв.бг на Петко@гмейл.ком ) и при търсенето ми ги дава и двата мейла като опция. Когато вляза в контакти/Петко в детайлите има само новия мейл адрес. Когато търся с спот сърча също ми дава само новият мейл. Някаква идея от какво може да е това?

Благодаря предварително за информацията!

13 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Вероятно търси в сървъра на gmail.com. Пробвай там да изтриеш стария мейл на контакта.

• 0
Публикувано

Нямам контакти в гмайл, а и не го синхронизирам с гмайл.

• 0
Публикувано

Стои в историята на пращаните мейли

Изтрий акаунта и го въведи пак

Мисля че ще се оправи

• 0
Публикувано

Може би, пробвай и сподели. Историята е на сървъра, но не съм проверил трие ли се. Гугъл тракват всичко, с или без твоето съгласие и пазят цялата история на комуникациите за даден акаунт.

• 0
Публикувано

Привет,

От Gmail-a е. Трих и слагах акаунти. Проблема се появява когато имам на тел. Gmail-ски акаунт. AIxx е прав, явно пазят историята и от там го взима. Някаква идея дали може да се изтрие по някакъв начин?

Поздрави,

• 0
Публикувано

Настройките на gmail? Влез с браузъра от компа и виж.

• 0
Публикувано

За да не отварям нова тема има ли начин Mail.app да ми авто-допълва контактите от гмейл? Но не искам да ги си сингронизирам самите контакти, че ще отидат и в телефона 1000 адреса.

• 0
Публикувано

AIxx не разбрах...кои настрйки на гмейла?

Четох почти цял ден. Лошото е че на всякъде препоръчват всякакви неща, никое от които не работи и следва: рестор и сет ас ню. Но за този проблем не ми се занимава май.

• 0
Публикувано

От браузъра в компа да влезеш в gmail.com и да видиш акаунта има ли триене на хистори-то.

• 0
Публикувано

AIxx, не намирам такава възможност. Твърди се, че в google/dashboard трябва да има линк "View data stored with this account", но аз не мога да намеря такава опция.

• 0
Публикувано

А имали вариант да премахна историята( предсказването) от акаунт на abv.bg. За iPhone 4 с iOS 4.2.1 е.

Пробвах с премахване на акаунта, но се помни, а и през браусера от компютър не намирам опция. На път съм да го ресторна, ако има друг начин за премахване на историята ще съм благодарен ;)

• 0
Публикувано

Здравейте за да не отварям нова тема по въпроса ще пиша в тази. Проблема ми е следния в мейл.апп имам 3 акаунта. Един гмейл един ай клауд и един който ми е от университета и ползва майкфософт ексчейндж. Проблемния акаунт е университетския като влезна в инбокс винаг има 2 максимум 3 мейла а реално има сигурно 20-30 мейла, а като потърся някои конкретен ми ги показва на сървъра. Въпроса ми е защо по дяволите не иска да сваля мейлите на телефона като при гугъл и айклауд? Дали е от телефона и ли е от сървъра? Само да добавя че същите тези акаунти ги имам добавени в мейл.апп на Мака и го няма този проблем. Мерси предварително

• 0
Публикувано (редактирано)

Mail days to sync за акаунта на колко е сложено?

matera8e.jpg

Редактирано от JVV

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...