Veselin Minchev Публикувано Юли 26, 2012 Публикувано Юли 26, 2012 Google пусна новата „Handwrite” фунция, която прави търсенето от мобилните устройства още по-лесно и забавно. Инструкции за включване: Отворете Google.bg на вашият таблет или телефон, цъкнете върху “Настройки” и разрешете фунцията „Handwrite”. След това запаметете направената настойката и рефрешнете страницата. За да започнете да пишете, трябва да цъкнете на знака, който се появява долу в дясно. Добрата новина е, че работи на 27 езика, включително и български. Изисква iOS 5+ за iOS, Android 2.3+ за телефони и Android 4.0+ за таблети. 7 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 26, 2012 Публикувано Юли 26, 2012 Работи уникално точно а смяната на езиците зависи от това на английски ли ще пишете или на български наприер 1 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Юли 26, 2012 Автор Публикувано Юли 26, 2012 Наистина уникална функция, която е много полезна, когато търсите нещо в движение. Цитирай
Grievous Публикувано Юли 26, 2012 Публикувано Юли 26, 2012 За да започнете да пишете, трябва да цъкнете на знака, който се появява долу вдясно. 2 Цитирай
algor Публикувано Юли 26, 2012 Публикувано Юли 26, 2012 Това със знака докато го разбера, няма да казвам колко маане с пръстите напрайх и колко псувни отнесе чичо Гугъл, докато ми бяга екрана нагоре-надолу... Цитирай
inutero Публикувано Юли 27, 2012 Публикувано Юли 27, 2012 хубаво би било да направят бутон за смяната на езика, че на мен ми обърка няколко пъти, хем пиша като с печатни букви Иначе чудесна опция, ще я използвам занапред Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 27, 2012 Публикувано Юли 27, 2012 Не знам до колко е улеснение при търсене.. Не забелязвам да пиша по-бързо, отколкото със софт. клавиатура. Но е просто още един вариант Цитирай
Stil Публикувано Юли 27, 2012 Публикувано Юли 27, 2012 Ммм не ме впечатли. Моето сафари има горе само една лента и завидимо какво напиша( сайт или друго) ако е друго го търси директно в гоогле. Като при хрома мисла Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юли 27, 2012 Публикувано Юли 27, 2012 "мисла" да се научим да пишем. Интересно е,но лично аз няма да го ползвам-предпочитам си стандартният начин. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.