От около седмица се появи жълто петно на екрана на телефона.
За сега не е нещо фрапиращо, но започва да ме дразни.
Потърсих в мрежата, но намерих само един подобен български случай и телефона на човека е сменен с нов.
Телефона е купуван от Мтел и е още в гаранция, че ще го нося в сервиз ще го нося, но се чудя дали да е при Мтел или мога да го занеса и при друг представител на apple. Ако мога да го занеса другаде имате ли представа къде биха реагирали най-бързо.
Някой тук имал ли е този проблем с дисплея?
притеснява ме това, че може да поискат да им го оставя, и да ме оставят без телефон за дълго, а аз говоря доста и няма как да сложа картата в друг телефон.
Въпрос
Stanev
Здравейте,
От около седмица се появи жълто петно на екрана на телефона.
За сега не е нещо фрапиращо, но започва да ме дразни.
Потърсих в мрежата, но намерих само един подобен български случай и телефона на човека е сменен с нов.
Телефона е купуван от Мтел и е още в гаранция, че ще го нося в сервиз ще го нося, но се чудя дали да е при Мтел или мога да го занеса и при друг представител на apple. Ако мога да го занеса другаде имате ли представа къде биха реагирали най-бързо.
Някой тук имал ли е този проблем с дисплея?
притеснява ме това, че може да поискат да им го оставя, и да ме оставят без телефон за дълго, а аз говоря доста и няма как да сложа картата в друг телефон.
———
Ако темата не е за тук, моля някой да я премести.
Top Posters For This Question
12
7
6
6
Популярни дни
Окт 24
9
Юни 6
8
Авг 10
7
Окт 25
6
Top Posters For This Question
simba4 12 posts
SpAwN 7 posts
The Shaman 6 posts
Stanev 6 posts
Популярни дни
Окт 24 2011
9 posts
Юни 6 2012
8 posts
Авг 10 2012
7 posts
Окт 25 2013
6 posts
Популярни публикации
Sladichuk®
Не знам за кой път установявам, че дори и тук, както навсякъде в тая загубена държава май има нужда от специален раздел за юридическо ограмотяване на прословутия "поребител" в БГ, дето добре знае да е
The Shaman
И винаги може да отидеш и да ги пребиеш
Alxx®
Не. Освен изпускането, може да е носен в задния джоб - т.е. да са седнали отгоре. Изправяне на капака няма.
Добавени снимки
87 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.