Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

0000138473-article.jpg

Американският технологичен концерн Apple планира в бъдеще да не продава своите устройства iPhone и iPad със серийно инсталирани приложения за интернет видеоканала YouTube. Пазарни наблюдатели отчитат това като знак за нарастващата пропаст между Apple и Google, който е собственик на YouTube, пише Wall Street Journal.

В понеделник производителят на смартфони и таблети обяви, че лицензите му за приложенията за Youtube са изтекли. Затова следващата версия на неговия iPhone, която ще се задвижва от операционната система iOS 6 и ще е налична по магазините от есента, ще бъде предлагана без видеоканала.

От 2007 г. насам програмата принадлежеше неизменно към основните характеристики на всеки чисто нов iPhone. Apple разработи съответното приложение с лиценз от Google. В бъдеще обаче мобилните клиенти ще могат сами да инсталират друго приложение за YouTube на своя iPhone, разработено от Google, заяви Apple в изявление.

Говорител на Google заявява само: „Ние си сътрудничим с Apple, за да се гарантира, че ще предоставяме на потребителите на операционната система iOS възможно най-доброто преживяване на YouTube."

Отношенията между двата технологични гиганта са все по-обтегнати, откакто Google със своята мобилна операционна система Android отмъква пазарни дялове от Apple. Концернът от Купертино иска пък в замяна да осигури за своите смартфони в бъдеще своя собствена картографска услуга за сметка на Google Maps, която досега бе инсталирана на устройствата му.

Поради нарастващото съперничество между фирмите партньорството по отношение на програмата за Youtube в края на краищата е било много трудно, казва запознат със случващото се източник. Apple сама е определила дизайна и характеристиките на приложението за YouTube за своите смартфони и по този начин е ядосала висшия персонал на YouTube, който е желал по-тясно сътрудничество.

investor.bg

П.П.

Новата бета потвърди тази новина-приложението не фигурира в нея.

Публикувано

Лоша за мен новина.Винаги съм ползвал вградения app,защото е доста по-удобен от сайта през Safari.Кой знае какво ла@няно приложение ще направят Google...

Sent from my iPhone

Публикувано

И какво точно му беше хубавото на цензурираното приложение?

Публикувано

Защо ли ми се струва, че ще направят приложението 1 WebKit layer към уеб версията с леки промени, както e Gmail.app.. (и Facebook е така - затова е толкова бавен и бъгав)

Публикувано

Шамане от както съм си взел телефона вече три години винаги съм ползвал приложението и съм свикнал с него,докато през Safari ми е дразнещо.

Публикувано

И какво намираш в него? Кавъри?

Калич, десктоп версията на смотания фейс, по-бърза ли е?

Публикувано

Въпрос на вкус, казало кучето и...

Публикувано

И какво намираш в него? Кавъри?

Калич, десктоп версията на смотания фейс, по-бърза ли е?

Десктоп приложение не знам дали има, но айфонското като го пуснат написано на Objective-C ще усетиш разликата. :)

Публикувано

На мен ми липсва :blush:

Публикувано

Явно има много хора, които го ползват, сред тях съм и аз. А тези, на които не им харесва и не са го използвали досега, надали им е пречило чак толкова, че да одобряват махането му. Сляпата защита на всяко малоумно решение от Купертино не носи полза за потребителите, по-скоро се отразява положително върху печалбите на Епъл. Аз лично не виждам нищо положително в iOS6 и смятам, че Епъл ще загубят позиции. Дано поне новия iPhone да не е разочарование, ама да видим.

П.П,

Шаманче, не говоря конкретно за теб, а по принцип :p

Публикувано

Ще направят приложение, което да се дърпа свободно от апстор, в интерес на тубата е. Дано поне иконката е по-красива.

Публикувано

Шаманче, не говоря конкретно за теб, а по принцип :p

Няма как да приема думите ти конкретно към мен, защото аз не съм против вградената туба. Просто беше адски орязана и не я ползвах. Не ми и пречеше. Това, че одобрявам махането и обаче, не означава, че се съгласявам с всяко решение на кораба майка :D

Публикувано (редактирано)

Явно има много хора, които го ползват, сред тях съм и аз.

Сляпата защита на всяко малоумно решение от Купертино не носи полза за потребителите, по-скоро се отразява положително върху печалбите на Епъл.

Дано поне новия iPhone да не е разочарование, ама да видим.

По първото изречение и аз съм от хората, които го ползват. Честно казано, андроидското приложение на мен ми е много по удобно /2 месеца вече се мъкна и с андроид/, но това е друга тема. Лошо ако го махнат.

По второто - какво да му се коментира, което си е истина, истина си е.

По третото - и аз чакам, но вече без големи очаквания. Така може би е най-добре, ако има нещо хубаво, прекрасно, ако е зле - няма да има разочарование.

Редактирано от julian72
Публикувано

Това решение на Apple е добро за всички. Google ще пуснат официално приложение и ще могат да го ъпдейтват и да добавят нови опции/функции когато им кефне. Apple няма да се занимават и ще имат време да работят върху други благинки за нас. :)

Публикувано

Ако официалното им приложение е като GMail, не мерси ;) На мен също ми беше по-удобно отколкото сайта, но ще преживея липсата му.

Публикувано

Дал Бог(сидиа де :) ) ProTube ;)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Лично смятам, че е тъпо решение. Мен много ми харесва айфонската Туб програма. Лека, удобна. Не пречи, ако някой иска да има други алтернативи, но няма смисъл да я махат...

Публикувано

Pro Tube ми върши тази работа-да го махат щом са решили.

Публикувано

MediaBurner, която предложи gorgior също е супер удобна и с много възможности. Най-големият плюс е, че е от AppStore и няма нужда да имаш Jailbreak за да я ползваш.

post-8-1345548832,8989_thumb.jpg

post-8-1345548848,8628_thumb.jpg

post-8-1345548858,1604_thumb.jpg

post-8-1345548894,1483_thumb.jpg

Опцията за добавяне към библиотеката се доплаща 1,59 EUR, но си заслужава. Това, което би ми липсвало е възможността да качвам от библиотеката към YouTube, но не се знае дали и това ще резнат.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

A зарежда ли клиповете толкова бързо като FoxTube? (сега не мога да пробвам).

Публикувано

Не съм слагал FoxTube.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...