Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Гаранция - iPhone 4S

Въпрос

Публикувано

Здравейте. Имам iPhone 4s купуван миналата година от Англия. Имам проблем с камерата, как се процедира с гаранцията и колко време е тя. При мен камерата не иска да фокусира, фокусира от дъжд на вятър, стъклото го чистя, но пак не може да фокусира, понякога се оправя с рестарт понякога не, някой има ли представа това софтуерен проблем ли е или хардуерен. Ще съм благодарен за всяка помощ и всеки съвет

5 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Ако проблема е хардуерен, няма следи от изтърване, мокрене и т.н. - ЦЪК.

Гаранцията е една (1) година от датата на закупуване. До пет (5) работни дни ти го сменят с нов.

• 0
Публикувано

Ако е сменян back cover, погледни да няма найлон от вътрешната страна на стъклото към камерата.

• 0
Публикувано

Благодаря. Утре ще им звънна

• 0
Публикувано

Толкова добре е залепено фолиото, че не може да се познае ако панела е в ръката и само го гледаш. Фолиото е много фино и с голяма прозрачност. Седи от вътрешната страна. Пробвайте с пинсета внимателно, като подхванете от металната халка внимателно и пазете стъклото от надиране.

Най-лесният начин да разберете дали има фолио е да търкате стъкълцето с кърпичка за очила. Тогава отвора се замазва при наличие на фолио.

• 0
Публикувано

Само като информация за съфорумците.

Днес един приятел със счупен заден панел на iPhone4S, го смени БЕЗПЛАТНО в Apple Store в Бирмингам. На 30.11 се прибира и ме помоли да му взема заден панел, защото счупил неговия. Накарах го ( вчера ) да провери там колко струва. Казали му 25£, но отказали да му продадат, защото нямал направен ( appointment ). Посъветвах го да отиде днес и да каже че има ( appointment ) да си вземе панела. Служителя потърсил имената му в iPad-а, не ги открил, но казал че няма проблем и извикал техник. Той от своя страна записал AppleID-то на моя приятел, взел телефона и след 2 минути му го върнал със сменен заден панел. При въпроса за плащането, му отговорили, че е напълно безплатно.

Това с appointment -a върши работа. Аз така си взех 5-цата , не са питали даже за име, за да проверят.

На някой може да е от полза.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...