Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

iPhone 4s Network проблем

Въпрос

Публикувано

От около месец имам странен проблем с телефона обикновено по време на разговор се получава ,губи обхват изписва searching веднага и чакам по 5 мин за да намери такъв, досега ми се е случило поне 15 пъти!!!

Възможно ли е да е хардуерен проблем или е по-скоро софтуерен?

689f5a39910c2975.PNG

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Пробвал ли си с изключено 3G как е?

• 0
Публикувано

Ресет нетуърк сетингс?

Смяна на СИМ карта?

• 0
Публикувано (редактирано)

Ще пробвам с reset network settings и изключено 3G да видя как ще се държи, макар ,че не ме устройва нета ми трябва постоянно!!!

Деинсталирах и NC Settings да не прави мизерии и той!!!

Редактирано от londongunner
  • 0
Публикувано

Не случайно те питам за картата

Моя правеше такива номера и след като я смених се оправи

• 0
Публикувано

Ами картата я ползвам повече от 2г!!!

Бейсбанда е 2.0.12 не съм го запазвал!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Няма значение колко си я ползвал. Смени я и пробвай. Другото е чесане на езици.

• 0
Публикувано

Ами ще ида утре до глобул за нова карта :-(

• 0
Публикувано

Ами картата я ползвам повече от 2г!!!

Именно ;)

• 0
Публикувано

Днес смених картата и забелязвам сериозна разлика в обхвата на 3G на места на които го е нямало или е бил слаб сега е пълен :-)

• 0
Публикувано

Дам проблема продължава днес вече 2 пъти и с новия сим :scratch:

• 0
Публикувано

Спри 3G. Мой приятел се мъчи доста време и след като го спря, проблема му изчезна. Между другото е на Глобул, а техния 3G e много зле.

• 0
Публикувано

Ако ще спирам 3G по добре да си купя нокиа с фенерче, за какво ми е тоя iPhone като няма да ползвам нет?!

• 0
Публикувано

При Вива, на места със слабо покритие и включен 3G, също губя за секунда, две сигнал. Проблема обаче не е в телефона;)

• 0
Публикувано

От глобул ли да е проблема?

• 0
Публикувано

Аз също наблюдавам този проблем от време на време. Изведнъж от нищото изписва Searching... и се оправя единствено с вкл/изкл. на airplane mode. Не знам, от къде може да идва проблема като съм сигурен, че не е от обхвата.

• 0
Публикувано

От Глобул е! Тук в Слънчев бряг с пуснато 3G и разговор не можеш да проведеш като хората.

• 0
Публикувано

Аз също имам този проблем с оператор в испания.Доста рових по интернет и мисля че е бъг във версия 5.1.1

• 0
Публикувано

Здравейте при мен също губи обхват постоянно и с спряно 3Г и с пуснато постоянно приятели ми казват "званях ти спрян ти е телефона" и друго, което забелязах е, че абсолютно винаги когато водя разговор и ми изчезва 3Г-то и това кръгче за слабия интернет, Водя ли разговор няма нет това нормално ли е?Примерно пълен обхват имам 3Г всичко обаче, като говоря и прекъсва не ме чуват хората.

• 0
Публикувано

Спри нета напълно и няма да прекъсва. 3Г в Хасково е мъртвец, а едж изобщо няма. При гпрс(кръгчето ;) ), не може и двете едновременно, т.е. телефония и нет.

• 0
Публикувано (редактирано)

"Кръгчето" не означава слаб сигнал. Това е означението за gprs. При gprs и edge, по време на разговор интернета се прекъсва. При 3G, нета и войса вървят паралелно, независимо едно от друго. При преминаване от 3G към gprs е възможно да се получи прекъсване на разговора. Това обикновено става при слаб сигнал.

Редактирано от ddeynov
  • 0
Публикувано
това кръгче за слабия интернет,
???

К'ъв сигнал виде па ти? :)

• 0
Публикувано

Аз имах същият проблем близо 3 месеца и се бях побъркал. Та ... ако ще съм от полза да споделя:

Сменях чипа с нов (Vivakom) ,преинсталирах 2 пъти софтуера 5.1.1 ,но проблемът си продължаваше при 2G и 3G.

Понеже е гаранционен го изпратих в София в официалният представител за Apple и ми го замениха с нов. Старият имал хардуерен проблем.

Вече 1 седмица с новия и засега работи без грешка.

Успех!!!

• 0
Публикувано

Аз също смених сима с нов но пак ми направи същия проблем и го разкарах , взех си друг 4s и засега няма проблем! Първия беше глобулски а този го взех от аппстор в Ню Йорк в началото на месеца. Не ми се иска да е така но все си мисля ,че нещата за БГ са по-ниско качество имал съм подобни проблеми с друга техника.

• 0
Публикувано

Така си случил,поне относно iPhone-ите.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...