Adison Публикувано Август 14, 2012 Публикувано Август 14, 2012 (редактирано) Здравейте, след инсталация на swirly sms от сидия трябваше да се рестартира телефона. след което телефона не зареди повече. за извесно време зацикля на логото след което се завърта (ха да зареди) и спира. оставих го така през цялата нощ и на сутринта не намерих нищо по-различно. не ми се ще да правя чист рестор. затова моля ако някой е имал същия проблем да сподели. поздрави! Редактирано Август 14, 2012 от Adison Цитирай
0 asen4o0 Публикувано Август 14, 2012 Публикувано Август 14, 2012 Пробвай да го махнеш от компютъра. Цитирай
0 KurtiMakarov Публикувано Август 15, 2012 Публикувано Август 15, 2012 Няма да се разминеш без рестор Цитирай
0 simba4 Публикувано Август 15, 2012 Публикувано Август 15, 2012 Мисля ,че новият mobile substrate имаше опция при такъв случай директно при стартиране да влиза в safemode! Задържаше се копчето за намаляне на звука или за усилване! Пробвай така за да влезеш в сейфмоде и да деинсталираш проблемният tweak! Използвай google за по-вече инфо! 1 Цитирай
0 The Shaman Публикувано Август 15, 2012 Публикувано Август 15, 2012 Да бе Не се майтапя. Просто отдавна не съм го слагал. Цитирай
Въпрос
Adison
Здравейте,
след инсталация на swirly sms от сидия трябваше да се рестартира телефона.
след което телефона не зареди повече. за извесно време зацикля на логото след което се завърта (ха да зареди) и спира.
оставих го така през цялата нощ и на сутринта не намерих нищо по-различно.
не ми се ще да правя чист рестор. затова моля ако някой е имал същия проблем да сподели.
поздрави!
Редактирано от Adison6 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.