Поради някаква причина записите ми в контактите са дублирани - излизат по два пъти.
Пробвах да синхронизирам телефона с Adress Booka на мака, като маркирам отметката за Replace на контактите след синхронизация, но ефекта е същия...
Въпроса ми е от какво може да бъде това и как да намеря решение?
Единственото, което ми хрумва е да изтрия всички контакти в телефона и да синхронизирам, но това ми се струва много драстично, а освен всичко на прима виста не ми хрумва как да направя това, освен контакт по контакт
-- Съб Яну 02, 2010 4:40 pm --
Такаа....
Моля ако модераторите сметнат, че темата се повтаря да я изтрият.
След изчитане на всичките 11 страници с проблеми в този раздел, на последната страница се натъкнах на въпрос за това как може да се изтрият всички контакти наведнъж. Отговоря е едно приложение от Cydia, което се казва Erase Contacts и е посочено от Aveliky, за което му благодаря.
Въпрос
goetschl
Здравейте.
Поради някаква причина записите ми в контактите са дублирани - излизат по два пъти.
Пробвах да синхронизирам телефона с Adress Booka на мака, като маркирам отметката за Replace на контактите след синхронизация, но ефекта е същия...
Въпроса ми е от какво може да бъде това и как да намеря решение?
Единственото, което ми хрумва е да изтрия всички контакти в телефона и да синхронизирам, но това ми се струва много драстично, а освен всичко на прима виста не ми хрумва как да направя това, освен контакт по контакт
-- Съб Яну 02, 2010 4:40 pm --
Такаа....
Моля ако модераторите сметнат, че темата се повтаря да я изтрият.
След изчитане на всичките 11 страници с проблеми в този раздел, на последната страница се натъкнах на въпрос за това как може да се изтрият всички контакти наведнъж. Отговоря е едно приложение от Cydia, което се казва Erase Contacts и е посочено от Aveliky, за което му благодаря.
Повече по темата с триенето може да се види http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=593.
Поздрави от мен!
-- Нед Яну 03, 2010 5:52 pm --
Здравейте отново след вчера. Дублирането отново се появи.
След синхрон с телефона се получава това дублиране - контактите пак ги имам по два пъти.
Идеи, различни от триене на всички контакти и качване?
3 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.