Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Проблем с камерата на i-phone 4s

Въпрос

Публикувано

Здравейте на всички от форума. От две седмици притежарам iphone 4s 16gb от Мтел и имам следните проблеми:

1. Камерата прави лоши снимки /целите на пиксели/. При снимане със светкавица целия дисплей става на бяло петно все едно снимам през непрозрачен филтър.

2. Звука на телефона при разговор и при слушане на музика е много-слаб е не е чист.

3. При закупуването на телефона седуше подсказка за ъпдейт върху сетинг иконата на телефона. Направихме ътдейт през I-Tunes но единичката не изчезна. След като 10 пъти ходихме по Мтески магазини никой не можа да го оправи. В крайна сметка направих рестор с бекъп но по стар и се оправи.

4. Батерията се изтощава много-бързо.

Приемам всякакви съвети с огромни благодарности и се извинявам предварително ако

техническия ми език не е на вашето ниво.

3 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Съвети за кое?? Нали си се оправил?! Да не го ползваш с някакъв измислен калъф? Ако питаш за батерията, казваш, че държи малко, но не казваш колко?! Денонощие при нормална експлоатация е добре, не е нокия 3210 все пак. А ако действително имаш проблем с нея, нищо чудно да идва точно от тоя бекъп, който си върнал.

пп: Другия път внимавай с шльокавицата!

• 0
Публикувано

Благодаря за отговора.

1. Батерията рядко издържа до 10часа през който съм на работа и не го ползвам порече от час.

2. Не ползвам кълъвка и ти казвам че снимките са ужасни с и биз светкавица.

3. Екрана е жълт и вскички заснети от мен хора излизат като болни от хепатит.

Затова ми трябва помощ да знам дали да направя рекламация в Мтел.

• 0
Публикувано

Отивай щом си в гаранция.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...