Kontrero Публикувано Август 23, 2012 Публикувано Август 23, 2012 Производството на по-малкия таблет на Apple, за който отдавна се носят слухове, вече е започнало. Това поне твърдят анализаторите от Jeffries, които имат информация от проверки в поддоставчика Foxconn, пише AppleInsider. Според спекулациите на 12-и септември американският концерн ще представи не само новия iPhone, но и умалена и по-евтина версия на таблета си iPad. Информатори на DigiTimes съобщават, че доставките му ще достигнат 4 млн. месечно още през септември в очакване на високия интерес около празниците. Очаква се да бъдат произведени 25 милиона таблета през третото тримесечие на годината и още 30 милиона през последните три месеца на 2012 г. Очаква се iPad mini да разполага със 7,85-инчов дисплей, който няма да разполага с Retina дисплей, както при последния таблет, а ще има сходна с тази на iPad 2 резолюция - вероятно 768х1024 пиксела. Устройството ще има и по-тънка рамка, така че дисплеят да заема по-голяма площ от лицевата част. Hidden Field Според източниците на DigiTimes доставките на iPad mini са започнали още през юни, но в момента вървят с доста по-скромно темпо от по няколкостотин хиляди бройки месечно. Стартът на продажбите може би ще бъде през октомври, а цената вероятно ще падне под 300 долара (за Европа - 300 евро). Анализаторите от Jeffries твърдят, че е стартирало и производството на телевизор с марката Apple. Информацията за телевизорите идва от източници в Sharp, Hon Hai/Foxconn и други доставчици на компоненти. Wall Street Journal обаче пише, че вместо по свой телевизор Apple работи по т. нар. сет топ устройство. Досега от Apple не са успели да постигнат никакви лицензионни споразумения с кабелни оператори, които са от съществено значение за подобно устройство или за телевизор с марката на американците, пише още WSJ. Source: dnes.bg kontrero 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Август 24, 2012 Публикувано Август 24, 2012 Тъкмо ще взема за малкия. Този му е голям и му тежи 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Август 24, 2012 Публикувано Август 24, 2012 На мен инфото за телевизорът ми е с пъти по-интересно. Иначе относно малкото братче на iPad-а-сигурен съм че ще се купува доста,най-малкото заради цената,а от Apple точно това им е целта. Цитирай
LUBECA Публикувано Август 24, 2012 Публикувано Август 24, 2012 Ми, по-евтино от големия. Това е достатъчно. Иначе и аз съм в очакване на телевизора... Цитирай
cvalio Публикувано Август 24, 2012 Публикувано Август 24, 2012 Още преди да излезе първия, се бях абонирал за новините относно него. Очаквах да е нещо дето да си го нося във вътршния джоб на сакото. Маааалко ме разочарова - беше бая по-големичък, но .... (мисля че моя iPad 1 е първия донесен в България - на втория ден след пускането му в Apple Store - аз го държах в ръцете си). Иначе 7 инчовия - мисля, че ще си го купя заради по-горните очаквания.....гъделче просто - носиш си го в джоба А - съгласен съм с LUBECA® - чакам телевизора ......... 1 Цитирай
cvalio Публикувано Август 24, 2012 Публикувано Август 24, 2012 Както се развиват технологично нещата .... iPod, IPhone, iPad - просто следващия момент е телевизора. Какво очаквам аз..... нещо което ще е телевизор, ама ..... + не баш. Разчитам на духа на Джобс.....ще е нещо мноооооого повече от телевизор.(това е негова стара идея) Цитирай
arm11 Публикувано Август 24, 2012 Публикувано Август 24, 2012 Според мен, няма да има малък айпад. Помнете ми думата. 1 Цитирай
cvalio Публикувано Август 24, 2012 Публикувано Август 24, 2012 Не бееееее ....... чакам и си го искам ... Цитирай
newabv Публикувано Август 25, 2012 Публикувано Август 25, 2012 Може и да не е тук мястото обаче да питам: замислил съм се за тоя мини айпад, че ми писна да ходя без батерия... и не ми е ясно 3г моделите как работят с watsapp и viber? И по- точно как ще ги синкна тия приложения с мобилния ми номер, който всички знаят, а не с този на дейта картата..? Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Август 25, 2012 Публикувано Август 25, 2012 WhatsApp Messenger не работи по принцип на iPad/iPod Touch. A, за Viber не би трябвало да имаш проблеми, тъй като работи на всички устройства с iOS. При активация на приложението, просто си въвеждаш мобилния номер. Нека да не се отклонаваме от темата. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.