inutero Публикувано Август 28, 2012 Публикувано Август 28, 2012 Колеги, налага се да си оставя компа на заложна къща замалко. Как да съм спокоен, че няма да ми се рови вътре - имам много лична информация. Посъветвайте ме какво да направя. Чувал съм за парола на БИОС-а. Цитирай
LudFen Публикувано Август 28, 2012 Публикувано Август 28, 2012 Най-сигурно е да си криптираш диска с програма от типа на truecrypt. Безплатна е и е сравнително лесна за работа, но все пак трябва да се внимава да не се загубят данни. С парола на БИОС-а не пречи никой да свали диска ти и на друг компютър да прочете данните ти. Има и вариант, ако може да се свали само твърдия ти диск да си го оставиш при теб. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Август 28, 2012 Публикувано Август 28, 2012 Ако свалиш харда ще е най-добре. 1 Цитирай
inutero Публикувано Август 28, 2012 Автор Публикувано Август 28, 2012 Няма капачета от долу тошибата Ще проуча TrueCrypt, благодаря Цитирай
HITMAN Публикувано Август 30, 2012 Публикувано Август 30, 2012 (редактирано) BitLocker - зависи с каква версия на Windows си TrueCrypt Редактирано Август 30, 2012 от HITMAN Цитирай
The Shaman Публикувано Август 30, 2012 Публикувано Август 30, 2012 Абе те ако решат да барат... Цитирай
inutero Публикувано Август 31, 2012 Автор Публикувано Август 31, 2012 Реших друго да заложа, макар, че имам нужда да остана без комп за месец-два, че мойто стана зависимост вече.... Но благодаря за отговорите все пак, ще са полезни на някого. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.