ortortor Публикувано Август 31, 2012 Публикувано Август 31, 2012 Имам проблем с ipad-a и по-точно с appstore, показва ми ,че всички приложения са ъпдейтнати ,но не са ,имам 8 обновления и не се показват .Пада е джейлнат с absynth ,5.1.1 firmware.Акаунта си ми работи нормално на телефона,обновленията се показват. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Август 31, 2012 Публикувано Август 31, 2012 А дали има обновления на версиите за iPad? Цитирай
0 ortortor Публикувано Август 31, 2012 Автор Публикувано Август 31, 2012 (редактирано) Да ,за ipad са ,дори installous ги засича ,но не и в стора Редактирано Август 31, 2012 от ortortor Цитирай
0 ortortor Публикувано Август 31, 2012 Автор Публикувано Август 31, 2012 Ще се наложи да ми кажеш ,къде в коя dir да погледна ,инъче нямам идея .... Опз,много съм тъп ,в инсталуса беше чекнато ,remove metadata Цитирай
0 roll2puff Публикувано Август 31, 2012 Публикувано Август 31, 2012 Ако са кракнати приложения, качени от инсталус, не ги търси в стора....не ми ги показва и съм много доволен, че е така. Така ми казва кое, къде да ъпдейтвам. И да е бъг - има предимство. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Август 31, 2012 Публикувано Август 31, 2012 Искаш да кажеш, че приложени инсталирано от instalous, не ти излиза ъпдейт в АppStore? Това няма как да е така без допълнителни екстри 1 Цитирай
0 roll2puff Публикувано Септември 1, 2012 Публикувано Септември 1, 2012 Ами така е, от както съм с 5.0.1. Не съм инсталирал умишлено, нещо да ги крие, най-вероятно покрай някой туийк съм качил (уж ги следя под лупа кой, какво си качва със него). Видях плюс-а в цялата работа и не съм търсил причината п.п. определено е от нещо инсталирано, тъй като пробвах на touch-а на жената и там се показват и в стор-а. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Септември 1, 2012 Публикувано Септември 1, 2012 Опз,много съм тъп ,в инсталуса беше чекнато ,remove metadata 1 Цитирай
Въпрос
ortortor
Имам проблем с ipad-a и по-точно с appstore, показва ми ,че всички приложения са ъпдейтнати ,но не са ,имам 8 обновления и не се показват .Пада е джейлнат с absynth ,5.1.1 firmware.Акаунта си ми работи нормално на телефона,обновленията се показват.
7 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.