profusion Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Здравейте, имам едно мини и от пусто любопитство ще взема да опитам да сложа нещо маковско на него. Гледам тука хората са опитвали: http://myhpmini.com/forum/viewforum.php?f=43 Въпросът ми е при някакъв успех с ОС-то, приложенията които ще се инсталират след това същите ли са както на мак-овските, или трябва да се търсят някакви преработени за случая? (не ме бийте с камъни много) Ако имам напредък ще поствам в темата тук. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Четене и пробване му е майката. Аз днес опитах и то взе че стана от втория път. Дано и с теб да се получи така и да нямаш мн ядове. Цитирай
profusion Публикувано Януари 6, 2010 Автор Публикувано Януари 6, 2010 Някой знае ли метод за направата на бутабъл iDeneb от USB под уиндоус, намирам методи за направата на такава флашка но само под мак? Пък тоя нетбук няма сд-ром и ....? -- Пон Яну 11, 2010 9:23 am -- За няколко минуто (около 90) успях от HP mini-то да направя мак и то само от 2-рия опит Сега съм с 10.5.7 [youtube:33jkscsz] [/youtube:33jkscsz] Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.