intro Публикувано Септември 7, 2012 Публикувано Септември 7, 2012 Здравейте въпроса ми е относно ресурса които изисква OS X Mountain Lion (прочетох че е за машини след 2007) дали той е осезаемо по-голям от OS X Lion? Понеже ползвам macbook pro 5,5 (2009) с Lion и съм доволен от начина по който се държи, интересува ме дали ако updeitna вече НЕ толкова новия ми MACBook ще се забави или не? Цитирай
airone Публикувано Септември 7, 2012 Публикувано Септември 7, 2012 Въпроса не е толкова в размера на дяла, които ще заеме. OS X Mountain Lion е изцяло на 64bit. Тенденция, която започна от Snow Leopard насам. Не че няма хора, които са инсталирали ML OS на MacBook Late 2008. Нищо не пречи да си я качиш и да тестваш. Моята машина е Mid 2010, но е 2.4GHz, 8GB Ram и с SSD и съм доволен от операционната система, но не само заради характеристиката на лаптопа. Цитирай
iMan Публикувано Септември 7, 2012 Публикувано Септември 7, 2012 Здравейте въпроса ми е относно ресурса които изисква OS X Mountain Lion (прочетох че е за машини след 2007) дали той е осезаемо по-голям от OS X Lion? Понеже ползвам macbook pro 5,5 (2009) с Lion и съм доволен от начина по който се държи, интересува ме дали ако updeitna вече НЕ толкова новия ми MACBook ще се забави или не? Повярвай ми новата система е по-добра от тази със която си във момента! Не си усложнявай живота ,тегли си новата инсталирай я и ще видиш,че 10.7 ти е мъчил много машината!! От опит ти го казвам. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 8, 2012 Публикувано Септември 8, 2012 10.8 Mountain Lion спрямо 10.7 Lion e нещо като 7-цата спрямо Vista.. Прави си изводите Цитирай
killer4o Публикувано Септември 8, 2012 Публикувано Септември 8, 2012 Аз въобще нямам такива впечатления, но както и да е 10.8 на моя мбп харчи памет колкото 10.7, обаче батерията държи по-зле. Цитирай
intro Публикувано Септември 8, 2012 Автор Публикувано Септември 8, 2012 В момента слагам (престраших се).....след 3/4 дена ползване ще споделя впечатления Благодаря на всички! Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 9, 2012 Публикувано Септември 9, 2012 обаче батерията държи по-зле. Като на ифоньо бре, майка - изключи си нотификейшън сентър-а. Цитирай
killer4o Публикувано Септември 9, 2012 Публикувано Септември 9, 2012 Не съм го пробвал с изключен център, ама предвид, че там нищо не пристига, нямам обяснение как яде толкова батерия Цитирай
kdmion Публикувано Септември 13, 2012 Публикувано Септември 13, 2012 Добър ден. Тъй като си взeх MacbookPro само, че не е с Mountain Lion, и си мислих да го ъпдейтна, но се чудя дали няма да загубя iLife пакета, а не искам да го губя. Може ли някой да ме просветли. Благодаря предварително. Цитирай
Jekylll Публикувано Септември 13, 2012 Публикувано Септември 13, 2012 Ами аз моят го купих с Lion, наскоро ъпдейтнах до Mountain Lion и нищо не се загуби Цитирай
kdmion Публикувано Септември 13, 2012 Публикувано Септември 13, 2012 Мерси за бързия отговор. Цитирай
master_23 Публикувано Декември 10, 2012 Публикувано Декември 10, 2012 (редактирано) Редактирано Декември 14, 2012 от master_23 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.