Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

@chayanne на сайта на СКК пише, че пълният пакет ТВ с 35Mbps net струва 28,95 лв/месец (без HBO), а с 55Mbps е 38лв/месец. Само телевизията е 15,90лв/м. а HBO-то е 9,90лв/месец. Не виждам къде е офертата?

Това, което пише на сайта е едно. При сключване на едногодишен договор, първите три месеца са по 10 лв.(плащат се предварително при сключването на договора), а останалите 9 по 20 лв., ако предплащаш всеки следващ месец. Ако трябва да го смятам точно е по 17,50 на месец за цифрова тв без HBO пакет + интернет.

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Плюете Булсат но не забравяйте едно нещо че Булсат нямат договори!!!А тез близо и далече ми искат 1 000 лева щото съм се отказал ... просто не виждам как ще ми вземат 1 000 лева :-) за това да си дойдем на думата Булсат си е булсат искаш този месец интернет имаш го не искаш нямаш :-)

Публикувано

И при Булсатком има договори.

1000 лв. неустойка....ти 20 годишен договор ли си сключил?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Публикувано

Има, но никой не ти дава зор да подновяваш ;) Караш на безсрочен! Педалите Мегалан/Ментел, при предплатен, ми спряха нета щото договора ми бил изтекъл!!! И двете педалски фирмички (Ментел и Булшит) са вече история, та нямам мнохо право да пиша вече.

• 1 година по-късно...
Публикувано

Дааа...след 5-ти януари...бият по скорост :D

Публикувано

Охоо, то това е от преди коледа горе-долу, като им чета форума на Булсат, хич и не се надявам да стане скоро.

Публикувано

Аз го ползвах на андроид, работи добре, сега чакам за iPhone

Публикувано

Амааа това за 4G нет ли.Тъпото е че нито ментел и глобул мислят да сменят това бавно 3G то си им носи пари 100мб по 1.50лв като допълнителен пакет за близо 4-5 часа свършва и са напред с доста за седмица

Send from iPhone

Публикувано
Аз го ползвах на андроид, работи добре, сега чакам за iPhone

Гледаш целия пакет?Или?

Публикувано

Някои,като НВО например,липсват.

Публикувано

А платил ли си HBO?

Публикувано

Ако става дума за тв то на повечето програми изписва LNB няма сигнал

Send from iPhone

Публикувано

Гледаш целия пакет?Или?

Довечера ще проверя, че Xiaomi-to не е в мен

Публикувано (редактирано)
BulsatcomTV by Smart X Media

https://appsto.re/bg/heGT4.i

Не чакахме много;)

Не мога да се логна:(

аз сега тегля и ще пробвам да се логна.Да ама от къде това име и парола от HBOGO ли

Send from iPhone

Редактирано от malkiq
Публикувано

malkiq, тегли, но престани да цитираш пследно мнение!

Публикувано

Трябва регистрация на сайта им!Номер на приемник също!

Публикувано

Някой успя ли да се логне?

Публикувано

А платил ли си HBO?

Аз съм им абонат с пълния пакет,но нямам регистрация в сайта им.За да се логна в приложението за андроид,използвах следния профил:

Патребител:user@user.us

Парола:1111

Сега изтеглих приложението и на айфона си и се логнах със същите данни.Може би,ако си направя акаунт в Булсатком,ще имам и другите програми.НВО така или иначе го гледам през НВО GO.

Публикувано

Аз се логнах през айфона, имам канали, които ги нямам в пакета и обратно. Примерно на телефона нямам bTV comedy, но пък имам BNT HD, Fashoin One HD, CBS DRama, CBS Reality и др. Влизам си с името и паролата от сайта на булсатком, имам разширен пакет + HD

Публикувано

Програмите са стандартни и нямат нищо общо с абонамента на потребителя.

Има около 60 програми от които само около 20 "стават" за гледане.Общо взето най-важните(поне за мен) ги няма.

Sent from my iPad Air

Публикувано

Въпроса е как да се логнем?!Джейла да не пречи?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...