Alxx® Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 dobar den zna4i tyko 6to se registrirax tyka zastoto i moq telefon zema da prae problemi tova s gybeneto na obxvata qvno e seriozen problem na samiqt telefon kato cqlo gogato go preisntalirame uj e dobre slagam mu i bg karta i ispanska karta na vodafone no kagoato otkaje nqma i nqma ..gore vlqvo dava 4e ima obxvat..kak moga da go opravq ili da go istraqskam v zemqta i to4ka..sega e s farmuer3.0,moje bi tva 4e go razkodiraxme go precaka...ako ima6 nqkakva informacia ste sam ti blagodaren... Обещавам доживотен бан на следващия юнак, дръзнал да се гаври с езика ни и правилата на форума!!! Цитирай
Anthony Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 И за много отдавна се каня да пиша по тази тема. Досега просто не отговарях на ЛС, написано на шльокавица. Вече ще почвам и да наказвам. Уважаеми хейтъри на българския език, правилата на форума са валидни НАВСЯКЪДЕ в него, включително в личните съобщения, чатът и забележете, в ПРОФИЛЪТ ви. Изключение прави само потребителското име. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 7, 2010 Автор Публикувано Януари 7, 2010 Пак по темата: отправям призив към всички, получили подобно лс да информират модераторите на форума ВЕДНАГА. Аз никога и никому не съм отказал помощ - даже и на мързелите, но по този начин няма да стане. 2 Цитирай
naidenoff Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 (редактирано) Саше, на твое място щях да отговоря на момчето по-този начин: 私は、私たちの言語とは、フォー ラムのルールのまねごとをあえて、次の人生を禁止ヒーローお約束します!Нека малко и той да се помъчи. Разликата между това което е написал той и този текст, е че поне второто е "официален" език. (За разлика от неговия "пубероновобългарски")На следващия му пращам отговора на езика на идеограмите (йероглифно писмо) Редактирано Януари 21, 2010 от naidenoff Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 Не пазя бисерите които получавам, но новите вече ще ги поствам тук пп.Прясно :mrgreen: butona za snimane da go ka4a po nagore, za6toto dolnata 4ast na ty4a ne raboti. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 9, 2010 Публикувано Януари 9, 2010 imam problem s tach sriina, dolnata lenta ne mi raboti...poradi tazi pri4ina ne moga da si preinstaliram Cydia-ta instalirax si dr prilojeniq na telefona ot tipa igri i programata za zasnemwane na widio klip, no to4no tezi prilojeniq (swarzani s kamerata) ne moga da gi instaliram. da towa prilojenie.kak se prawi restor? 1 Цитирай
Lucas Публикувано Януари 9, 2010 Публикувано Януари 9, 2010 Не само тук се крият бисерите има ги навсякъде. Скайп: Velizar Georgiev каза: kak da si pusna telefona ot krugloto kop4e li? ili se natiska po ekrana kaji mi che se opitvam cql den ama nestava 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 9, 2010 Публикувано Януари 9, 2010 Аааааааахахахахахахахаха :hanged: :uzi: Ам това: na4i za da instaliram bluetootha trqq da kopiram edin .deb file v Applications oba4e az nqqm takoa imam ApplicationsArchive ili ne6to tkaoa oba4e tam nqqm ni6to s iFunBox vlqzoh Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 21, 2010 Автор Публикувано Януари 21, 2010 Чук без дръжка. Кака щеше да получи уртикария , ако го беше видяла преди тебе. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Май 4, 2010 Публикувано Май 4, 2010 здр.можели дами каже6 как мога даси ка4а наново сидиата имам ниакъв проблем,немога виоб6те даго вклу4а :think: Цитирай
The Shaman Публикувано Май 4, 2010 Публикувано Май 4, 2010 Явно, че аско ни занимава всички до един. Обясних му на широко, но неще да почете мъничко. Цитирай
Anthony Публикувано Май 4, 2010 Публикувано Май 4, 2010 Моето е малко по-различно, но за сметка на това още по-неграмотно: здр.имам проблем със sydia е4ера тригнах да инсталирам sos iphone исе рестартира тел.отогава немога да влезна всеме изхвърля от кво е Цитирай
The Shaman Публикувано Май 4, 2010 Публикувано Май 4, 2010 Значи аз съм бил първи. Беше изцяло на латиница. След забележката почна да се "старае" Цитирай
Pe6o666 Публикувано Май 4, 2010 Публикувано Май 4, 2010 Заради подписа ти явно Ще пренасочвам :rolling: Цитирай
Aveliky Публикувано Май 4, 2010 Публикувано Май 4, 2010 Без такива лични съобщения не може(ще взема да направя и аз една колекция). Но мен ми писна всеки който се е регистрирал да отговаря на съобщението, което системата автоматично пуска на всички ново регистрирали се потребители. Като вляза във форума и веднага 10-15 лични съобщения със съдържание: Заглавие: Добре дошли в BG iPhone Отговор: Благодаря! Надявам се, да е взаимно. I az seradvam che vi ima 10x Тези потребители толкова ли не могат да разберат, че това е автоматично съобщение от системата и не е необходимо да се отговаря Цитирай
Sladichuk® Публикувано Май 4, 2010 Публикувано Май 4, 2010 Всеки обича да се почувства специален и обект на персонално ухажване... Някои дори си просят и санкции с тази цел... да си пообщуват лично с екипа... :rolling: 1 Цитирай
Grievous Публикувано Май 6, 2010 Публикувано Май 6, 2010 Дойде и моят ред. Мисля, че кърти. Хаха... несъм запознат с не6тата каво това ifunbox извиняваи ама не разбирам ни6то ако мойе дами кайе6 наи лесниа вариант а ifaile програмали е мерси много ако ми помогне6 Цитирай
Aveliky Публикувано Май 6, 2010 Публикувано Май 6, 2010 Хубавец си е asko44 здр.извиняваи 4е ви претиснявам но само дави попита не6то несим много запознат със не6тата kakwo osna4awa SSH, и откъде трябва даси го ка4а зада инсталирам cydia Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 Bratle nujdaq se ot pomosht, s stariq 3g sam i s noviq 4 , i na dvata sam s nivata versiq na 4.2.1 i ne mogad a gi jailbreakna. Pomagai ako moje ! Цитирай
John Digweed Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 Bratle, nujdaq se ot pomosht,. Kk da jaielbreikna novata 4.2.1 , Ne mi dava info nikade .. POmagai ako mojesh )) Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 При всички ни го е пратил 1 Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 Pomagaite xora. Jailbreak za 4.2.1 ? blagodarq vi )) Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.