BulgarianSS Публикувано Май 30, 2012 Публикувано Май 30, 2012 Версия за 5.1 я има вече: Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Wayward Публикувано Май 30, 2012 Публикувано Май 30, 2012 (редактирано) Не ми се спореше,но аз на 5.01 си я ползвах преди да изтече trial-a.И това е преди 2 месеца някъде. п.п. Сега забелязах,че неадекватните постове са два. Редактирано Май 30, 2012 от Wayward Цитирай
kikimor Публикувано Януари 26, 2013 Публикувано Януари 26, 2013 Искам да помоля за малко помощ. Инсталирах "resupported4.0+"наистина не обърнах внимание точно коя, но не беше от кракнатите версии, тъй като прочетох че с тях забиват телефоните. И както се досещате телефонът заби, и не мога да го включа за да я деинсталирам.След като се покаже ябълката след малко започва да се върти(както и да се казва колелцето) и до там.Това може да продължи с часове.Ако на някого му е забивало по този начин моля да сподели лекарство. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 26, 2013 Автор Публикувано Януари 26, 2013 Начини за лечение бол, ама кой да чете? От черен екран, когато палиш - държиш + бутона на звука докато зарежда. Така ще тръгне в сейф моуд и ще ти позволи да триеш. Също така, по време на зареждане, можеш да дебнеш с фънбокс/диск ейд/айтуулс(к'вото имаш), дали ще видиш файловата с-ма. Появи ли се - трий файловете на ресъпортед в папката на субстрата. 3 Цитирай
kikimor Публикувано Януари 27, 2013 Публикувано Януари 27, 2013 Начини за лечение бол, ама кой да чете? От черен екран, когато палиш - държиш + бутона на звука докато зарежда. Така ще тръгне в сейф моуд и ще ти позволи да триеш. Също така, по време на зареждане, можеш да дебнеш с фънбокс/диск ейд/айтуулс(к'вото имаш), дали ще видиш файловата с-ма. Появи ли се - трий файловете на ресъпортед в папката на субстрата. Благодаря МНОГО на Alxx много ми помогна. Не можах да го вкарам в сейф моуд ,но го засече фънбокса и след изтриване се оправи.Не се оправдавам ,но опитах да намеря нещо с търсачката и не се получи.Опитах и с фънбокса но не искаше да го засече,затова помолих чрез тази тема.Още веднъж БЛАГОДАРЯ МНОГО!!! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.