joroiliev Публикувано Октомври 12, 2012 Публикувано Октомври 12, 2012 Имам следният проблем и не знам как да го оправя. В контактите ми рождените дни са ми както трябва но в календара ми ги издърпва един ден преди това и за всеки ме лъже предният ден че му е рождения ден. Това го разбрах когато един приятел го поздравих и той ми каза че му е на следващият ден. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Октомври 12, 2012 Публикувано Октомври 12, 2012 Mail/contacts/calendars/invitation alerts - пиша по памет, мисля че там се настройваха default alert times. Цитирай
0 joroiliev Публикувано Октомври 12, 2012 Автор Публикувано Октомври 12, 2012 Влязох там но единствените настройки са дали да ми съобщава за събитията и колко дни преди това. На мен проблема ми е че има разминаване от датата на рожденика и това дето е в календара. Има разминаване 1 ден. Цитирай
0 victor11 Публикувано Октомври 12, 2012 Публикувано Октомври 12, 2012 Ако синхронизираш с Outlook, провери там зададените настройки за събития. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Октомври 12, 2012 Публикувано Октомври 12, 2012 Точно там ти е пропускът. Когато предупреждението е ден по - рано, събитието се изтегля в предната дата. "Събитие" е моментът на предупреждаването. П.П. Сега загледах шот-а - с такава иконка е синхронизирано събитие и проблемът е както казва victor11. Ако теглеше инфото от контактите, иконката на събитието в календара е розова точка и тя зависи от настройките в телефона. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Октомври 12, 2012 Публикувано Октомври 12, 2012 Саше, при мен ги тегли от контактите и иконата си е тая. Цитирай
0 joroiliev Публикувано Октомври 12, 2012 Автор Публикувано Октомври 12, 2012 Дадох втора синхронизация на контактите и този път си дойдоха дните както трябва. Защо първия път таки ги беше объркало идея си нямам, но всички бяха с по един ден назад Цитирай
Въпрос
joroiliev
Имам следният проблем и не знам как да го оправя.
В контактите ми рождените дни са ми както трябва но в календара ми ги издърпва един ден преди това и за всеки ме лъже предният ден че му е рождения ден.
Това го разбрах когато един приятел го поздравих и той ми каза че му е на следващият ден.
6 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.