profusion Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Здравейте, от няколко седмици имам проблем при гасене на Планинската Котка на Мак мини, ми стига до сивия екран и после си седи и мисли и не се изключва и трябва да го изключвам със задържане на бутона което не е хич добре за ОС. Някой срещал ли е подобен проблем или как мога да опитам да го оправя? Малко детайли: -у нас имам същия Мац мини с инсталиран същия софтуер (основно за работа и нищо драстично не съм чоплил) но при него няма подобен проблем -проблема го забелязах при Лъвчо и си остана при преминаване към Планинската котка -понякога изгасянето става но на 8 от 10 пъти не иска -пробвал съм да изключа всички програми и тогава да гася да не би нещо дето върви да пречи но и това не е Цитирай
profusion Публикувано Октомври 13, 2012 Автор Публикувано Октомври 13, 2012 Да с ъпдейт съм и на двата Мака, но този проблем при единия беше и преди ъпдейта още Цитирай
profusion Публикувано Октомври 13, 2012 Автор Публикувано Октомври 13, 2012 Ами ако няма по-безболезнен/лесен вариант ще слагам на чисто... Цитирай
techo91 Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Колега, най-малко пермишъните оправи ли ги? Друг въпрос: Опита ли да създадеш нов юзър и да видиш при него как е? 1 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 13, 2012 Автор Публикувано Октомври 13, 2012 Не съм пробвал и двете! Ще опитам понеделник на работа и ще кажа какво е станало? Пермишъните от тук ли се оправят? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 13, 2012 Публикувано Октомври 13, 2012 Именно от там. По-добре е и през recovery да го направиш, а не като си се логнал с потребителя ти. Направи и PRAM reset. Рестартираш и държиш cmd + option + P + R докато не се рестартира втори път. 1 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 22, 2012 Автор Публикувано Октомври 22, 2012 Намерих си проблема - направих пермишъните, но вероятният бъг е бил заради Машината на Времето, бях я направил да бакъпва мрежово отдалечено на сървър и когато започне да го прави не е могло да изключи и е изчаквало на сив екран, а аз го бичих от бутона горкия Цитирай
apomarinov Публикувано Ноември 1, 2012 Публикувано Ноември 1, 2012 Да се включа и аз. Случайно погледнах темата и реших да рестартирам PRAM-а, ниюо че нямах проблеми. Обаче като го рестартирах и като го пусна(минито) работи малко и се рестартира самичко, потърсих в интернет проблеми след ресет на прам, но нищо. Идеи? Цитирай
apomarinov Публикувано Ноември 1, 2012 Публикувано Ноември 1, 2012 Рипеърнах пърмишъните от рековерито и още не се е рестартирало, явно е оправило нещо, мерси Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 1, 2012 Публикувано Ноември 1, 2012 Рипеърнах пърмишъните от рековерито К'во речиии??? 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.