Alxx® Публикувано Декември 19, 2012 Публикувано Декември 19, 2012 Трябва да става с посочените версии редсноу. Отиваш в екстрас/схсх/феч, вкарваш в дфу и ги вадиш. НО!!! Тези се ползват САМО за правене на редсноу кастъм, с вградени схсх. Цитирай
piffff Публикувано Март 29, 2013 Публикувано Март 29, 2013 Здравейте,искам да питам с този метод може ли да направя restor на Ipad 3 -ios 6.1.2.Защото искам да го jaibreakna на ново,че cydiata не работи както трябва.Първо махнах репото на bigboss и се оправи но сега немога да го добавя,и сега немога да инсталирам Zephyr иска да имам други две програми,които ги няма другаде. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 29, 2013 Публикувано Март 29, 2013 Чете ли първия пост в темата? Там пише. Невъзможност да добавиш сорс, говори за три неща: 1. Не го изписваш правилно. 2. Кофти нет - доставчикът ти реже достъпа или са калпави международните връзки. 3. Сървърът е временно недостъпен. Как реши, че сидиа има проблем? Цитирай
imanev Публикувано Юли 29, 2013 Публикувано Юли 29, 2013 Ако сте с фабрично заключен телефон, последвайте инструкциите тук, за да отключите с ultrasn0w fixer. Използвайки тази тема отключете ябълката на раздора. Привет, И двата линка не водят никъде. Как мога да си отключа телефона? Така или иначе стигнах до тук, та да попитам: Телефона е 3GS 05.13.04 с 5.0.1 ФЗ. Мога ли по този начин да го кача на 6.0 и да го отключа след това? Все още нищо не съм почнал да правя, така че докато чакам за линк за отключване се надявам да получа и съвет дали да почвам :-) Цитирай
mariankata Публикувано Юли 30, 2013 Публикувано Юли 30, 2013 До 6.0 няма да можеш да качиш. Отключването - от Cydia - Ultrasn0w, какви линкове търсиш? Съвет - седи си мирен. Цитирай
kosmom Публикувано Септември 23, 2013 Публикувано Септември 23, 2013 При налични SHSH за IOS 6.1.2 (на компа) ,като искам да създам Gustom IPSW ,Sn0wbreeze не ги приема,защо ..!? Правя Gustom за 6.1.3 пак със Sn0wbreze,но тоя път iTunes ми дава постоянно грешка 11,опитах всичко ,друг порт,комп ,актуализации и др ,но неще и неще ,дали не е от новия iTunes 11 или съм изтъвал нещо !? By LanbeR Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 23, 2013 Публикувано Септември 23, 2013 Сноубрийз прави скапани кастъми, пробвай с редсноу. За 6.1.2 забрави - не сте дочели условието за 6.х.х. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 23, 2013 Автор Публикувано Септември 23, 2013 Всички вече правят. Трябва по-старата версия на iTunes. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 23, 2013 Публикувано Септември 23, 2013 Така е, но грешката 11 е от самия кастъм, не от тюнса. Не е читаво пачната липсата на бейзбанд. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 23, 2013 Автор Публикувано Септември 23, 2013 При натъртване на 5.1.1 направен с redsn0w вади същата грешка (11). От тунката ще е. Цитирай
dobrewski Публикувано Септември 23, 2013 Публикувано Септември 23, 2013 Тоест,ако искам да върна на 6.1.3 примерно трябва да бъда с по-стар тюнс от версия 11? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.