Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

post-63-0-38258900-1351527530_thumb.png

View In iTunes

This app is designed for both iPhone and iPad

• $9.99
  • Category: Games
  • Released: 30 October 2012
  • Version: 1.0.0
  • Size: 593 MB
  • Languages: English, Chinese, Dutch, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish
  • Seller: EA Swiss Sarl
  • © 2012 Electronic Arts Inc. All Rights Reserved.

Requirements: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.0 or later. This app is optimized for iPhone 5.

mzl.oyebkjnn.320x480-75.jpgmzl.zxjeagrh.320x480-75.jpg

mzl.boqmorum.320x480-75.jpgmzl.yjobjprg.320x480-75.jpg

mzl.iwsgoimo.320x480-75.jpg

Публикувано

Вече започнаха да "режат" от детайлите и ефектите при 4S-а. :(

Иначе играта е супер!

Публикувано

Някой да има идея кога ще го пуснат в американския стор?

Публикувано

Асенчо, спрямо PS3 и PC e нормално. Или ти говириш спрямо iPad?

Публикувано (редактирано)

Спрямо шотовете, като гледам са доста по-добре от 4S.

Редактирано от asen4o0

Screenshots-a са от iPhone 5, а той е с а6 :smile:. Абе мен ме кефи и на 4-та и то доста.

Редактирано от mirror
Публикувано

Не можаха ли да и сложат малко по-разумна цена.Бих я пробвал но тези 9 долара ми се виждат много за игра, която ще играя максимум ден два.

Иначе изглежда добре на снимките.

Публикувано

Сигурно ще я намалят по-нататък. Примерно Infinity Blade 2 беше намалена на 0,99 $ за седмица.

Публикувано

В описанието е посочено, че големината на играта е Size: 593 MB. На телефона ми показва 1.7gb. Някой да има идея, защо е така?

Публикувано

Ipa-та е вид архив. Нормално е да е по - голямо, след като е инсталирано в телефона. Библиотеката с юзър дата-та също е бая, а тя се образува при инсталация - в ипа-та я няма.

Публикувано

Пуснаха я в хамериканския стор за 6.99$

Публикувано

Не можаха ли да и сложат малко по-разумна цена.Бих я пробвал но тези 9 долара ми се виждат много за игра, която ще играя максимум ден два.

Иначе изглежда добре на снимките.

Едно поне е хубаво в случая и то е, че са я пуснали успоредно за двете най-популярни версии iOS & Android.

Аз на игри не джиткам, но това е единствената серия NFS която от бая години ми привлича вниманието и която единствено съм си правил кефа да играя.

В гугъл стора е за 10лв и нещо, тук са 15лв и нещо, не е голяма разликата (една кутия цигари).

Не знам дали за моето устройство графиката ще е по-зле... откъм игри iOS винаги е била доста напред.

Публикувано

По какъв курс ги смяташ тези цени "15лв и нещо"?

Шамана е дал линк към NZ Store, където цените са в Новозеландски долари (NZD) 1.00 NZD = 0.82 USD, в Българският магазин e 5.99 EUR.

Аз пък видях само $9.99, но щом е 6 евро значи не е толкова скъпа играта, лев и нещо разлика.

Редактирано от MMJ
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Най-доброто изпълнение на "тунелното управление" в серията NFS за мобилни устройства. Само дето аз имах надежди за коренно различно усещане уповавайки се на това, че авторите са Firemonkeys studio, ама нейсе.

Публикувано

Абе играта яко набляга на чийт при куките, но се търпи (разбирай превъзмогва/игнорира) при нужните умения в играещия. При тази големина на играта, можеше да направят ai-то доста по-комплексно.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

В момента е на няма и 1 евро!

Публикувано

Наистина ли са орязани детайли при 4S-а? Някой може ле да потвърди със сигурност? Все пак графичният му чип все още е един от най- добрите на пазара..

Аз нямам под ръка 5-ца в момента да сравня..

Публикувано

На 5-цата е уникална. Не съжалявам, че я купих!

Публикувано

Off topic

Гледам не си издържал да останеш с 4S-ката:))

Публикувано

Щом и тя ти е под ръка, можеш ли да сравниш ефектите в играта м/у двата модела?

Не ми се вярва някой да си е играл с оптимизации за различните у-ва, но кой знае..

Публикувано

До сега търсих и никъде няма инфо да е орязано нещо. Има и такива игри, но...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...