Александър Ангелов Публикувано Октомври 30, 2012 Публикувано Октомври 30, 2012 Здравейте, имам питане относно проблеми със звука на iPhone 4 на 4.3.3 JB. Случаят е следния - телефона е слийпнат, но веднага щом натисна хоум или слийп бутона и дислпея светне ми изписва прословутото "This accessory is not optimized for this iPhone” съобщение при грешка и звука при всичко друго, освен при звънене изчезва. И преди ми го е изкарвало, чистил съм входовете на телефона, оправяло ми се е, но сега не помага. Дали ъпдейт на фирмуера ще помогне или е време за сервиз. Чакам някакви предложения, благодаря. П.С. Качих версията до 6.0 и пак същото, 1 секунда след като го отключа има звук и после пак изчезва Цитирай
bombastyk Публикувано Октомври 30, 2012 Публикувано Октомври 30, 2012 А случайно да си заливал телефона с някаква течност? Аз след като го залях и ми излезе това съобщение. Според мен си за сервиз. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 30, 2012 Публикувано Октомври 30, 2012 Сервиз Отиди навреме, после става твърде скъпо. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.